Gyász: hősi halált halt a 15 éves focista, három életet mentett meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.19. 14:06
null
<strong>Zaevion William Dobson </strong>(Forrás: ESPN)
Tragikus halált halt egy középiskolás amerikaifutball-játékos, aki egy utcai lövöldözésben élő pajzsként védett meg a golyóktól három lányt a Tennessee állambeli Knoxville-ben – adta hírül az ESPN.

 

 

A lövöldözés, amely a 15 éves Zaevion William Dobson halálához vezetett, még csütörtökön este kezdődött. A 46 éves Lisa Perryt lakásában lőtték meg, állapota súlyos, de a hírek szerint sérülései nem halálosak.

Lisa Perry 23 éves fia, Brandon Perry másnap több társával együtt autóval indult leszámolásra, pont arra a környékre, ahol a 15 éves Dobson tartózkodott. Perryék válogatás nélkül lövöldözni kezdtek. Dobson három lány ismerőse elé vetette magát, testével fogta fel a golyókat. A lányoknak nem esett bajuk.

Brandon Perry később szintén életét vesztette, egy összetört autóban találtak rá, lőtt sebekkel.

A nyilatkozó rendőrök szerint a lövöldözés helyi bandaháború következménye volt, a nyomozás jelenlegi állása szerint a 15 éves Zaevion William Dobson nem lehetett célpont.

A másodéves középiskolás fiút tanárai és társai is kedvelték. „Iskolánk egyik sikertörténete volt az övé” – nyilatkozta róla a Fulton High School igazgatója. A sikertörténet sajnos korán és tragikusan ért véget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik