Walter M. - szuperhős rendelésre

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2014.02.09. 10:02
Walter M. egy átlagosnak tűnő kövér ember, de valójában ő egy edzőket helyettesítő ember. Ha Hiddink éppen nem ér rá, Ancelotti beteg lett...

Walter M. egy átlagosnak tűnő kövér ember, de valójában ő egy edzőket helyettesítő ember. Ha Hiddink éppen nem ér rá, Ancelotti beteg lett vagy Villas-Boassal valami baj történik, akkor mindegyik egyből Walter M.-et hívja. Walter M.-nek persze van egy segítőtársa is, mégpedig Bambogár Baresi, aki M.-nél sokkal többet tud az éppen előtte álló feladatról. Emellett M.-nek van egy ellensége, a kommentelő, aki mindig az adott kritizáló szerepét játssza, de Walter M. mindig legyőzi. Walter M. egy átlagosnak tűnő kövér ember, de valójában ő egy edzőket helyettesítő ember. Ha Hiddink éppen nem ér rá, Ancelotti beteg lett vagy Villas-Boassal valami baj történik, akkor mindegyik egyből Walter M.-et hívja. Walter M.-nek persze van egy segítőtársa is, mégpedig Bambogár Baresi, aki M.-nél sokkal többet tud az éppen előtte álló feladatról. Emellett M.-nek van egy ellensége, a kommentelő, aki mindig az adott kritizáló szerepét játssza, de Walter M. mindig legyőzi.

Ő a legvalószínűtlenebb szuperhős, aki csak elképzelhető: kövér, kétbalkezes, és atyai módon szűklátókörű. Szokatlan külseje mögött azonban a világ utolsó megmentőjének lágy szíve rejtőzik, akit semmi sem tud megállítani, hogy helyreállítsa a rendet és a nyugalmat ott, ahol erre leginkább szükség van.
Walter nem olyan méltóságteljes, és nincsenek is olyan kifinomult módszerei, mint azoknak a hősöknek, akiket helyettesít. Rendelkezik azonban egy olyan tulajdonsággal, ami megkülönbözteti őt, ez pedig magabiztossága. Ez az, amire kalandjai során teljes mértékben hagyatkozik: bombákat hatástalanít, párbajozik, és kimenti a kisasszonyokat a veszélyből. Vagy inkább csak végtelenül szerencsés? Ezt döntsék el maguk a nézők!

Ő a legvalószínűtlenebb szuperhős, aki csak elképzelhető: kövér, kétbalkezes, és atyai módon szűklátókörű. Szokatlan (értsd: híres színészekre emlékeztető) külseje mögött azonban a klub utolsó megmentőjének lágy szíve rejtőzik, akit semmi sem tud megállítani, hogy helyreállítsa a rendet és a nyugalmat ott, ahol erre leginkább szükség van.

Walter nem olyan méltóságteljes, és nincsenek is olyan kifinomult módszerei, mint Mourinhónak azoknak a hősöknek, akiket helyettesít. Rendelkezik azonban egy olyan tulajdonsággal, ami megkülönbözteti őt, ez pedig a makacssága magabiztossága. Ez az, amire meccselései során teljes mértékben hagyatkozik: három védőt állít fel, kezdeti Kuzmanovicsot, és mindig lehetőséget ad az öregeknek.

Vagy inkább csak végtelenül szerencsés? Ezt döntsék el maguk a nézők ma este!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik