RB Leipzig: Nkunku orvosi vizsgálaton vett részt a Chelsea-nél – sajtóhír

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2022.09.30. 11:31
null
Christopher Nkunku nyártól a Chelsea-é? (Fotó: Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Az átigazolási hírekben általában megbízható információkkal rendelkező Matt Law a Twitter-csatornáján írt arról, hogy a német labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipzig csatára, Christopher Nkunku orvosi vizsgálatokon járt Londonban a Chelsea-nél.

Már a nyáron is meglepetéssel szolgált, hogy a többek közt a Paris Saint-Germain által is (vissza)csábított francia csatár, Christopher Nkunku végül maradt az RB Leipzig csapatában, miután minden sorozatot figyelembe vége 52 meccsen 35 gólt és 20 gólpasszt ért el.

Bár a lipcseiek ebben az évadban egyelőre visszafogottabb teljesítményt nyújtanak, a francia csatár továbbra sem teljesít rosszul, 11 meccsen 6-szor betalált 1 gólpassz mellett. A topklubok radarjáról tehát biztosan nem került le Nkunku, és Matt Law szerint a Chelsea lehet a befutó.

Az újságíró szerint Nkunku már járt Londonban orvosi vizsgálatokon a Chelsea-nél, és jövő nyártól folytathatja a Premier League-ben.

Érdekesség, hogy csapattársa, Timo Werner hasonló utat járt be nemrég: 2020 nyarán igazolt Lipcséből a Chelsea-hez, de nem tudta megvetni a lábát, így visszavásárolta játékjogát a német alakulat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik