RB Leipzig: Nagelsmann már nem tervez Wernerrel

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.14. 12:35
null
Timo Werner maradásában már az edzője sem hisz (Fotó: AFP)
Julian Nagelsmann szerint valószínűtlen, hogy Lipcsében képesek lennének megtartani a többek között a Chelsea-vel és a Liverpoollal is hírbe hozott Timo Wernert.

 

„Nem számítok arra, hogy Timo itt lesz a következő idényben is” – mondta a Leipzig 32 esztendős vezetőedzője a DAZN-nak a Werner jövőjét firtató kérdésre.

Korábban a Sky Sports arról számolt be,hogy a Chelsea vezetősége és Timo Werner képviselői már előszerződést is kötöttek egymással. A londoni klub kész kifizetni a német csatár szerződésében szereplő kivásárlási záradékot. Beszámolók szerint 53 millió eurós árról lehet szó.

A 24 éves labdarúgó 31 bajnokin 25 gólnál jár a Bundesliga mostani kiírásában. A 29-szeres válogatott játékos piaci értéke 64 millió euró jelenleg a Transfermarkt becslése szerint.

Werner legfőbb kérőjeként korábban a Liverpoolt emlegette a sajtó, ám a jelek szerint a Chelsea lehet a befutó.

A támadót korábban a Bayern München kiszemeltjei között is emlegették, ám úgy nyilatkozott, ha klubot vált, inkább a légióséletet szeretné kipróbálni. Közben a bajorok is arra jutottak, hogy a klub által játszott futballhoz talán más profilú támadó jobban illene, mint Werner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik