K. Zs. 2019.08.06 18:36 Frissítve: 2019.08.08 22:14

Leipzig: Gulácsit vinné a Sevilla, de ennyi pénzért nem adják

A napokban beszámoltunk róla, hogy a Sevilla szeretné szerződtetni a lipcseiek magyar kapusát, Gulácsi Pétert, de friss lapinformációk szerint az RB Leipzig visszautasította a spanyol labdarúgócsapat ajánlatát.

Ami biztos: Gulácsi Péter a lipcseiek mezében készül az őszi szezonra (Fotó: AFP)

 

A Marca a Bildre hivatkozva azt írja, hogy a Leipzig nem tartja kielégítőnek a Sevilla 12 millió eurós kiinduló árajánlatát – a német klub állítólag 22 millió alatt nem hajlandó megválni a magyar válogatott kapustól.

A spanyol lapok úgy tudják, hogy a fulhami kölcsönből visszatérő Sergio Rico távozik a Sevillától, így Tomás Vaclík vetélytárs nélkül marad, márpedig az új vezetőedző, Julen Lopetegui kiélezett versenyt akar ezen a poszton is – lehetőleg Gulácsi Péter részvételével.

S ha már Gulácsi, idézzük Marco Rossit, a magyar válogatott szövetségi kapitányát, akitől egyebek mellett azt kérdezte a Digi Sport: a kapus helyében a két állítólagos kérő, a Benfica és a Sevilla közül melyiket választaná?

„Ha Gulácsi bőrében lennék, akkor biztos, hogy a Sevillát. Péter egyértelmű klasszis, Európa egyik legjobb kapusáról van szó, így nem meglepő, hogy a piacon érdeklődnek iránta” – mondta Rossi a sportcsatornának adott interjúban.

2021.01.16 13:18:51

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Örülhet a Bayern München, a lipcseiek csak döntetlent játszottak a jó formában lévő Wolfsburg otthonában.

2021.01.14 12:07:48

Német labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Nem is annyira a Kiel elleni kupakudarc, inkább a hónapok óta romló mutatók aggaszthatják a münchenieket.

2021.01.12 21:08:12

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Amikor a Schalke elleni 0:4-gyel hivatalosan is véget ért a Tasmania kalandja, Linken mester így összegzett: »Olyanok voltunk, mint az a magasugró, aki addig legfeljebb százhetven centit ugrott, aztán pedig a biztos kétméteres ugrókkal kellett párbajoznia«.

2021.01.09 17:48:20

Német labdarúgás VÉGH JÁNOS

Nem tudták megelőzni a Bayern Münchent a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is kezdőbe nevező lipcseiek.