Kép: egyszerre 12 Bayern-játékos volt a pályán a Freiburg ellen

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2022.04.02. 21:21
null
Meg kellett állítani a játékot a hajrában (Fotó: AFP)
Abszurd ok miatt került a figyelem középpontjába a szombat délután lejátszott Freiburg–Bayern München (1–4) német bajnoki mérkőzés: a vendégek rövid ideig tizenketten voltak egyszerre a pályán. Nem kizárt, hogy a bajorokra szankciók várnak az eset miatt.

Az említett eset a mérkőzés hajrájában történt: Julian Nagelsmann vezetőedző a hasi problémákkal küzdő és egyből az öltözőbe rohanó Corentin Tolissót, illetve Kingsley Comant hívta le, a helyükre Niklas Sülét és Marcel Sabitzert vezényelte a pályára a 85. percben. Azonban elcserélték magukat a bajorok, és Coman labdához ért azután, hogy hivatalosan már nem lehetett volna a pályán – írja a Sport Bild.

A vendégek szűk húsz másodpercig tizenegy mezőnyjátékossal (plusz Manuel Neuerrel a kapuban) futballoztak. Ekkor a Freiburg futballistája, Nico Schlotterbeck figyelmeztette a játékvezetőt – ezt követően helyreállt a rend.

A Goal szerint Nagelsmann a lefújás után azt mondta, a cserénél felmutatott mezszámokkal lehetett a gond, mert Coman 11-ese helyett a 29-es jelent meg a táblán – ez a szám egyetlen bajor játékoshoz sem tartozik jelenleg.

TIZENEGY MÜNCHENI MEZŐNYJÁTÉKOS A PÁLYÁN


A mérkőzésről bővebben IDE KATTINTVA olvashatnak.

NÉMET BUNDESLIGA
28. FORDULÓ
Freiburg–Bayern München 1–4 (0–0)

Freiburg,Europa-Park Stadion,34 700néző.Vezette:Dingert
Freiburg:
Flekken – Gulde (Dzsong Vu Jong, 83.), Lienhart, N. Schlotterbeck – J. Schmid (Siquet, 69.), M. Eggestein (Haberer, 84.), Höfler, C. Günter, Sallai (N. Petersen, 62.), Grifo – Höler (Weisshaupt, 83.).Vezetőedző:Christian Streich
Bayern München:Neuer – Pavard (Gnabry, 72.), Nianzou, Upamecano, Lucas Hernandez – Kimmich, Goretzka (Musiala, 62.), L. Sané, T. Müller, Coman (Sabitzer, 84.)– Lewandowski (Tolisso, 62., Süle, 85.).Vezetőedző:Julian Nagelsmann
Gólszerző:N. Petersen (63.), ill. Goretzka (58.), Gnabry (73.), Coman (82.), Sabitzer (90+6.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik