Hertha: egy lájk többet mond ezer szónál – Dárdai Palkó is kedveli Bobic kirúgását

Vágólapra másolva!
2023.02.02. 13:41
null
Dárdai Palkó kedveli a Fredi Bobic távozásáról szóló hírt (Fotó: AFP – NS-montázs)
Mint ismert, a Hertha BSC szombaton menesztette Fredi Bobicot. A sportigazgató távozásáról szóló hírt a német Bundesligában szereplő klub több korábbi játékosa is kedvelte az Instagramon – köztük a Berlinből 2021 januárjában Székesfehérvárra távozó Dárdai Palkó is – figyelt fel rá a Berliner Kurier.

Dárdai Palkó édesapjának viszonya nem volt felhőtlen Fredi Bobiccal, aki néhány héttel 2021 novemberi menesztését megelőzően is még arról beszélt, a stabilitás érdekében nem kíván edzőt váltani. A folyatás ismert: Dárdai Pált menesztették, 2022 szeptemberében pedig szerződést is bontottak vele.

Dárdai Pál legidősebb fia miután 2022 őszén bemutatkozott a magyar válogatottban, a Transfermarktnak úgy nyilatkozott: „mindenképp az a célom, hogy még játszhassak a Bundesligában, ez nem is kérdés. Még akkor is, ha Magyarországon jól érzem magam, igyekszem fejlődni és továbbra is a német bajnokság a cél a számomra.”

A Berliner Kurier cikke megjegyzi: Bobic távozásával némileg nagyobb az esélye, hogy újra kinyíljon előtte egy ajtó a Herthánál.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik