Bayern: az angol élvonalban folytatja Renato Sanches – hivatalos

Vágólapra másolva!
2017.08.31. 15:12
A Bundesligában szereplő Bayern München labdarúgócsapata kölcsönadta Renato Sanchest az angol élvonalbeli Swansea Citynek.

Noha a klubváltás ténye már szerda éjszaka borítékolható volt, a két csapat a hivatalos bejelentést csak csütörtök délután tette meg.

A megállapodás alapján a 20 esztendős portugál egy évre kölcsönbe megy a Swansea-hoz, amely 2 millió eurót fizet Renato Sanchesért a Bayern Münchennek erre az időszakra.

Az Európa-bajnok középpályás új állomáshelye némileg meglepő, mert Sanches kapcsán korábban a Juventus, a Milan, a Liverpool és a Chelsea érdeklődéséről is lehetett hallani, ám a bajorok vezetősége úgy nyilatkozott, a középpályás a walesi együttesnél vélhetően elegendő játéklehetőséget kap, amit fontosnak tartottak, emellett ráadásul Sanches újra együtt dolgozhat Paul Clementtel, akit jól ismer, a szakember ugyanis az előző szezonban Carlo Ancelotti segítője volt a Bayernnél.

Sanches 2016 nyarán 35 millió euróért érkezett a Benficától a bajorokhoz, ám nem tudta magát beverekedni a kezdőcsapatba.

 



 



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik