Hertha: Dárdai szerint leckét kapott csapata, de tovább kell építkezniük

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.10.01. 14:53
null
Dárdai Pál szerint lépésről lépésre kell haladniuk (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Hertha BSC 2–1-re kikapott otthon az immár éllovas St. Paulitól a 2. Bundesliga 8. fordulójában. A berliniek magyar vezetőedzője, Dárdai Pál értékelte a látottakat.


A Hertha továbbra is csak a 12. helyen áll a tabellán, pedig a St. Pauli elleni vereség előtt két meccsét is meggyőző játékkal nyerte meg. Dárdai leckének nevezete a legutóbbi bajnokit, hozzátéve, hogy tovább kell építkezniük.

„Három meccsből két győzelem az rendben van. Tudtuk, hogy két siker után még nem beszélhetünk feljutási reményekről, de építkeznünk, fejlődnünk kell tovább, ez az év erről szól” – mondta, majd amikor a több mint 66 ezer szurkolóról kérdezték, hozzátette, meg kell tanulniuk kezelni ezt a helyzetet.

„Lépésről lépésre kell haladnunk. Egy ilyen ellenféllel szemben tartani kell a tempót, ezt az első félidőben nem tudtuk megcsinálni. Egy ponton rájöttünk, nagyobb erőfeszítésre lesz szükségünk fizikálisan, és több szenvedélyre, onnantól jobban játszottunk.”

A Dárdai testvérek közül Márton végigjátszotta a mérkőzést, öccse, Bence a 71. percben állt be csereként, mezrángatásért nem sokkal ezután sárga lapot kapott. A legidősebb testvér, ifj. Dárdai Pál sérülés miatt nem volt a keretben.

2. BUNDESLIGA
8. FORDULÓ
Hertha BSC–FC St. Pauli 1–2
(Scherhant 83., ill. Eggestein 25., Hartel 74.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik