Hertha: a Bild már számolja, mikor jön el a 3+1, azaz Dárdaiék történelmi pillanata

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.07.23. 21:20
null
Dárdai Pál vezetőedző a Hertha szombati idénynyitó ünnepségén (Fotó: Getty Images)
A Bild vasárnap két cikket is szentelt internetes oldalán a Dárdai család berlini térnyerésének, és a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának harmadik vagy negyedik fordulójára jósolja a történelmi pillanatot: azt, hogy három Dárdai is pályára lép az édesapa edzette Herthában.

 

Már csak azért is várni kell a trió közös berlini fellépésére, mert ifjabb Dárdai Pál egyelőre a Fehérvár FC labdarúgója. Mint megírtuk, értesüléseink szerint a berliniek dolgoznak a Herthában nevelkedő Palkó visszaszerzésén – ezt a Bild is megerősítette szombaton, és mint látható, a témát folyamatosan napirenden is tartja.

A Bild leszögezi, hogy a Herthában „a Dárdai dinasztia egyelőre nem létezik”; a bulvárlap kalkulációja szerint a Düsseldorf elleni hétvégi idényrajton a testvérek közül várhatóan csak Dárdai Márton lesz tagja a kezdő tizenegynek. Ha Bence tartja jelenlegi jó formáját, hamar eljöhet az ő ideje is, és ha Palkó szerződtetése gyorsan nyélbe üthető, akkor a harmadik vagy a negyedik fordulóban érkezhet el a történelmi pillanat.

Történelmi, hiszen a német profi futballban még nem akadt példa olyasmire, hogy egy vezetőedző három fiát is a csapatába állítsa – írja a Bild.

„Boldog leszek, ha végre elkezdődik a bajnokság. Szükségem van az adrenalinra” – idézi röviden cikke végén Dárdai Pált a német lap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik