Németország: nemi erőszak gyanújával letartóztatták a Stuttgart játékosát

R. P./MTIR. P./MTI
Vágólapra másolva!
2022.06.11. 20:04
null
Atakan Karazor (Fotó: AFP)
Letartóztatták ibizai nyaralásán Atakan Karazort, a német élvonalbeli bajnokságban szereplő VfB Stuttgart labdarúgóját.

 

A klub szombaton jelentette be, hogy kapcsolatban vannak a játékos jogi képviselőivel, és a 25 éves futballista tagadja, hogy bűncselekményt követett el. A Stuttgart nem közölte, hogy Karazort mivel gyanúsítják, és jelenleg nem kíván többet mondani az üggyel kapcsolatban.

Ugyanakkor az ibizai rendőrség azt a tájékoztatást adta a dpa német hírügynökségnek, egy 18 éves spanyol nő azzal vádol két 25 esztendős német férfit, hogy szerda hajnalban megerőszakolták az Ibiza szigetén fekvő Sant Josep-i otthonában.

Bár a helyi újságok nem nevezik meg a labdarúgót mint az elkövetők egyikét, a brit The Sun konkrétan megírta, hogy Karazort is gyanúsítják a nemi erőszakkal, és ezért tartóztatták le Ibizán. A lap hozzátette, hogy a szóban forgó fiatal hölgyet kórházba kellett szállítani az eset után.

Karazort és társát kihallgatta a rendőrség, majd egy bíró előtt is megjelentek egy zárt körű meghallgatáson. A két férfit hivatalosan még nem vádolták meg bűncselekménnyel, ám szexuális visszaélés gyanújával már megindult ellenük a vizsgálat.

Karazor éppen a közelmúltban hosszabbította meg a szerződését a Stuttgarttal 2026-ig.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik