Bundesliga: a Bayernnél kegyvesztett lett, Dárdai esélyt ad neki

Vágólapra másolva!
2016.09.07. 15:53
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC együttesében a hétvégén akár pályára is léphet Sinan Kurt. A fiatal játékos még nem szerepelt tétmérkőzésen a berliniek felnőttcsapatában.

Sinan Kurtnak nagy jövőt jósolnak Németországban. A 20 éves futballista a Mönchengladbachban nevelkedett, majd 2014-ben 3 millió eurót fizetett érte a Bayern München.

A szélső többnyire a bajorok második csapatában kapta meg a lehetőséget, a 2014–2015-ös szezonban mindössze 45 percet játszott a Bundesligában – éppen a Hertha elleni bajnokin Münchenben.

A 2015–2016-os idényben Kurt az őszt még a Bayernnél töltötte, majd a télen félmillió euróért megvásárolta őt a Hertha. A berlini gárdában is csak a tartalékok között szerepelt, ám most Dárdai Pál úgy gondolta, megadja a bizalmat a fiatalnak.

„Sinan nagyon jó benyomást tett rám, már öt kilót fogyott, izmosodott. Az edzéseken is jól mozog. Lassan tényleg megérdemli, hogy az első csapat ajtaján kopogtasson. Természetesen nem lesz könnyű dolga, hiszen jelen pillanatban szerencsére sok egészséges játékosunk van, de úgy érzem, hogy a segítségünkre lehet” – mondta Dárdai Pál a Kickernek.

A Hertha szombaton az Ingolstadt vendégeként lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik