Hertha: Kalou a góltalanság miatt kikerülhet a csapatból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 16:07
Dárdai Pál figyelmeztette Salomon Kalout, a Hertha BSC elefántcsontparti sztárját, hogy nem biztos a helye a kezdőcsapatban a Borussia Mönchengladbach elleni vasárnapi bajnokin.

Kalou legutóbb február 28-án, az Augsburg elleni 1–0-s győzelem alkalmával szerzett gólt a Bundesligában, s bár hasznos mezőnymunkát végez, a Hertha a legutóbbi három meccsén egyetlen gólt szerzett, és emiatt a csatársorban tervez változtatást a magyar vezetőedző.

„Salomon Kalou és Sandro Wagner személyében két, sokat dolgozó csatárunk van, mindkettejükben megbízom, majd meglátjuk, melyikük kezd vasárnap – mondta a hét utolsó napján 17.30-kor kezdődő mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Dárdai. – Jó lenne végre kihasználni az első helyzetünket. Egy korai gól után tudnánk változtatni a játékunkon.”

Wagnerről tudni kell, hogy ebben a szezonban már 13 bajnokin játszott, de mindegyiken csak csereként, azaz először kerülhet a kezdőcsapatba.

A Bundesligában négy fordulóval a bajnokság zárása előtt 13. helyen álló Herthába visszatér a Bayern elleni múlt heti 0–1-es vereséget bordasérülés miatt kihagyó Thomas Kraft kapus, akiről a hét elején azt mondta Dárdai: „Majd ő eldönti, hogy játszik-e.”

„Úgy érzem, menni fog a játék vasárnap. Még fáj egy picit az oldalam, de máris sokkal jobb, mint a hét elején” – mondta Kraft.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik