Bundesliga: Tschüss, Nationalelf; Klose újra otthon?

Vágólapra másolva!
2013.08.19. 18:46
null
Klose jövőre búcsút int a válogatottnak – de még szívesen játszana a Bundesligában (Fotó: Action Images)
Miroslav Klose, a Lazio 35 éves német válogatott labdarúgója a Kickernek elmondta, hogy a jövő évi világbajnokság után visszavonul a nemzeti csapattól. A 128-szoros válogatott csatár egy gólra van attól, hogy beállítsa Gerd Müller 68 gólos Nationalelf-rekordját.

 

„Feltételezem, hogy ez fog történni” – reagált Klose arra, hogy visszavonul-e a vb után. Ha betalál a brazíliai seregszemlén is, Klose utoléri a brazil Ronaldót a vb-k örök-góllövőlistáján, így két hihetetlen rekordot megdöntve inthetne búcsút a válogatottnak, mégis jobban vágyik ezeknél a világbajnoki címre.

„A csapat győzelme mindennél előbbre való. Ha megnyernénk a 2014-es világbajnokságot Brazíliában, számomra az lenne a legnagyszerűbb dolog. Minden ezen kívül másodlagos” – mondta a támadó, akinek a szezon végén lejár a szerződése a Laziónál, és mint mondta, kész visszatérni a Bundesligába.

„Szeretnék egy jó szezont tudni magam mögött, játszani a világbajnokságon, és aztán váltani. Jó erőben érzem magam, és még mindig játékra kész, a Bundesliga nyilvánvaló opció. Valóban el tudom képzelni, hogy a Bundesligában fejezem be a pályafutásomat” – nyilatkozta Klose.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik