Armin Veh a HSV új vezetőedzője - hivatalos

Vágólapra másolva!
2010.05.25. 09:35
null
Armin Veh veszi át a HSV irányítását (Fotó: Action Images - archív)
A Hamburg hivatalos honlapján jelentette be, hogy Armin Veh lesz a csapat új vezetőedzője. A 49 éves szakember kétéves szerződést írt alá az északnémet klubbal, hivatalosan ma mutatják be a nyilvánosságnak.

Armin Veh legutóbb a VfL Wolfsburg szakmai munkáját irányította, de az alsószász klubnál nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – a „farkasok" bajnoki címvédőhöz méltatlan módon bukdácsoltak –, így idény közben távozott a klubtól.

A 49 éves szakember wolfsburgi szerepvállalását megelőzően a Stuttgartnál dolgozott, amellyel 2007-ben német bajnoki címet szerzett, és hasonló eredményt várnak tőle Hamburgban is. Veh a HSV-nál az idény közben menesztett Bruno Labbadia utóda lesz, igaz, a szezon végén az ideiglenesen kinevezett Ricardo Moniz irányította a hamburgiak szakmai munkáját.

Korábban arról is lehetett hallani, hogy a hamburgi közönség korábbi kedvence, Kevin Keegan lesz a szakvezető, de a vezetőség végül Veh mellett döntött. Az új vezetőedzőt – aki kétéves szerződést kötött a klubbal – ma délben mutatják be a sajtónak.

A HSV nemcsak új vezetőedzőt, hanem új sportigazgatót is talált a klub korábbi játékosa, a mindössze 34 éves Bastian Reinhardt személyében. Reinhardt Vehhez hasonlóan 2012. június 30-ig szóló megállapodást írt alá a klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik