Jupp Heynckest halálosan megfenyegették

Vágólapra másolva!
2007.02.01. 17:10
Jupp Heynckes, a Mönchengladbach lemondott edzője azt nyilatkozta az egyik német lapnak, hogy halálos fenyegetéseket kapott az elmúlt hónapokban. A szakember lemondásához az is hozzájárult, hogy több mellőzött játékos is támadta őt a médiában.
Jupp Heynckes
Reuters
Jupp Heynckes
Jupp Heynckes
Reuters
Jupp Heynckes

Némileg váratlanul távozott a Mönchengladbach kispadjáról Jupp Heynckes. A rutinos vezetőedző előző nap különösebb indok nélkül döntött a lemondásról.

Csütörtökön azonban megindokolta döntését: a Rheinische Post című lap internetes oldalán elmondta, hogy többször is megfenyegették.
„Három halálos fenyegetést is kaptam az elmúlt hónapokban” – mondta Heynckes – „Bochumban és Cottbusban is civilruhás rendőrök vigyáztak rám. Most azonban megelégeltem, nem vagyok hajlandó továbbra is kitenni a családomat az ilyen veszélyeknek.”

A Mönchengladbach jelenleg a 17. helyen áll a bajnokságban, a korábban szebb napokat megélt Borussia már csak a Hamburgot előzi meg.

Heynckes hozzátette azt is, hogy a mellőzött játékosok is sokat támadták őt a médiában, ez is közrejátszott a lemondásában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik