Hihetetlen: kikaptunk a franciáktól; Dibusz: 10 év a Fradiban

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.02.13. 23:31

 

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Nemhogy címet nem védenek, de legjobb esetben ötödikek lehetnek a vb-n férfi vízilabdázóink… Ráadásul a franciáktól kaptak ki, négygólos előnyről, kész szerencse, hogy legalább a párizsi kvóta biztos. Bezzeg a lányok: a csodás hollandverés után már megnőtt az étvágy, Szilágyi Dorottya szerint például már senki sem állít meg minket. Úszóink nem kis pechszéria után is fogtak kedden három döntős helyet – dohai vizes vb két oldalon.

Dibusz Dénes épp tíz éve mutatkozott be a Ferencvárosban. Az Olympiakosz elleni csütörtöki Európa-konferencialiga-playoffra készülő kapusról valamennyi eddigi Üllői úti edzője elmondta Borbola Bencének az emlékeit, és a Thomas Dolltól Dejan Sztankovicsig terjedő skála eléggé egyhangú képet mutat…

A Football Benchmark megnézte, miként fest a topfutball gazdasági hátországa. Gyenge Balázs végigolvasta az elemzést, és meglehetősen veszélyes képet rajzolt a nagyok játékáról – horribilis bevételek és őrült kiadások között lavíroz az európai elit. Címlapsztori két oldalon.

…és még: Kuttor-búcsú Mezőkövesden, magyar rangadó az ATP Touron, új Ferrari 2024-re, no meg még egy bőr a női kosárlabda-válogatott spanyolok elleni hányattatásai után.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik