Topolya: A legjobb megoldást szeretnénk megtalálni – Zsemberi

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2020.12.23. 14:08
A TSC még nem egyezett meg egyetlen jelölttel sem az első csapat vezetőedzői posztját illetően – áll a Topolyai Sport Club közleményében, amelyből az is kiderül, hogy a vezetőség jelenleg megbeszéléseket folytat több szakemberrel is.

„A klub vezetősége több jelölttel is kapcsolatba lépett már, többek között Mladen Krsztajiccsal is beszéltünk, de még semmi nem dőlt el. Szeretnénk a jelölteknek is és magunknak is egy kis időt engedni, hogy átgondoljuk a dolgokat, hiszen a klubunk számára a lehető legjobb megoldást szeretnénk megtalálni“ – mondta Zsemberi János, a TSC elnöke.

Mint ismeretes, a szerb sajtó szerdán kész tényként közölte, hogy a szerb labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Mladen Krsztajics veszi át a tragikus hirtelenséggel elhunyt Szabó Zoltán főedzői posztját a topolyai csapatnál.

Korábban szerb sajtóhírek alapján arról is beszámoltunk, hogy a TSC csatára, Szilágyi Vladimir a dél-koreai Gangvon FC-be szerződhet. A Nemzeti Sport úgy tudja, legkésőbb jövő héten bejelentik a szerb Szuperliga 2019–2020-as idényében társgólkirályi címig jutó támadó távozását. Szilágyi a napokban orvosi vizsgálatokon vesz részt a koreai klubnál, azután jelenthetik be az átigazolását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik