Topolya: a korábbi szerb kapitány az új vezetőedző – hivatalos

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2020.12.31. 13:10
Igaznak bizonyultak a korábbi szerb sajtóhírek, Mladen Krsztajics, a szerb labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Topolyai Sport Club új vezetőedzője!

Az információt a TSC hivatlosan is megerősítette, s közölték, hogy az új edzőt hétfőn, január negyedikén sajtótájékoztatón mutatják be, néhány nappal később pedig már az ő irányításával utazik el az együttes az edzőtáborba. az új edzőt hétfőn, január negyedikén sajtótájékoztatón mutatják be, néhány nappal később pedig már az ő irányításával utazik el az együttes az edzőtáborba.

Mint ismert, Szabó Zoltán halála miatt a TSC-nek nagyon kevés idő állt rendelkezésére, hogy megtalálja az új edzőt, de ahogy Zsemberi János, a Topolya elnöke nyilatkozta, nem akarják elkapkodni a döntést, hanem a legjobb megoldást szeretnék megtalálni.

Krsztajics lett a Topolya új edzője (Fotó: AFP)
Krsztajics lett a Topolya új edzője (Fotó: AFP)

Mladen Krsztajics a szerb válogatottnál Szlavoljub Muszlin segédjeként dolgozott, de miután a válogatott kiharcolta a 2018-as világbajnokságon való részvételt, Muszlint a szövetség leváltotta, a helyére pedig Krsztajics került, aki 2019 júniusáig irányította a nemzeti együttest.

Tizenkilenc mérkőzésen ült a válogatott kispadján, kilenc győzelem, öt döntetlen és ugyanennyi vereség volt a mérlege.

A távozására azután került sor, hogy az Andrij Sevcsenko vezette ukrán válogatott 5–0-ra legyőzte Szerbiát.

Krsztajics játékosként szerepelt a Zentában, a Kikindában, a Partizanban, majd Németországba igazolt, ahol a Werder Brement, majd a Schalkét erősítette.

Pályafutását a belgrádi Partizanban fejezte be 2011-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik