M. D. 2021.07.08 11:15 Frissítve: 2021.07.08 12:11

PSG: Sergio Ramos két évre aláírt – hivatalos

Két évre aláírt a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatához Sergio Ramos, a Real Madridtól távozó világ- és Európa-bajnok, többszörös Bajnokok Ligája-győztes középhátvéd – jelentette be a párizsi klub a hivatalos honlapján.

 

Sergio Ramos kétéves szerződést írt alá Párizsban (Fotó: psg.fr)

 

A 35 esztendős futballista az előző idény végén, szerződése lejártával hagyta el a Real Madridot. Párizsban a mesés, körülbelül tízmillió eurós éves fizetés mellett megkapta a kétéves szerződést, amire vágyott. Ramos 2023-ig írt alá a PSG-nél, miután szerdán átesett az orvosi vizsgálatokon.

„Nagyon örülök, hogy a Paris Saint-Germainhez kerültem – idézi a francia klub hivatalos honlapja a spanyol labdarúgót. – Nagy változás állt be az életemben, ez egy új kihívás és egy nap, amelyet sosem felejtek el. Nagyon büszke vagyok rá, hogy részese lehetek a klub ambiciózus projektjének, és ennek a keretnek, amelyet számos nagyszerű játékos alkot. A Paris Saint-Germain már a legmagasabb szinten is bizonyított. Párizsban szeretnék tovább fejlődni, és annyi trófeához segíteni a csapatot, amennyi csak lehetséges.”

Ramos a Liverpooltól érkező Georginio Wijnaldum és az Intertől megvásárolt Asraf Hakimi után a PSG harmadik nyári szerzeménye. A negyedik minden bizonnyal az AC Milantól távozó Gianluigi Donnarumma lesz, akinek a szerződtetését az Európa-bajnokság után jelentheti be a párizsi sztárklub.


2022.11.24 17:30:06

Minden más foci nemzetisport.hu

Igaz, nem volt könnyű kicsikarni a három pontot az emberhátrányban is veszélyesen futballozó Rózsahegy ellen.

2022.11.22 16:13:04

Minden más foci nemzetisport.hu

A Viber szórakoztató és interaktív tippjátékkal ünnepli a labdarúgás legnagyobb eseményét!

2022.11.20 16:27:13

Minden más foci nemzetisport.hu