PSG: „megnyugtató” eredmények, nem tört el Neymar bokája

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.14. 14:31
null
Úgy tűnik, hogy Neymar megúszta a nagyon súlyos sérülést (Fotó: AFP)
A Le Parisien értesülései szerint nem tört el Neymar bokája, akinek az Olympique Lyonban futballozó honfitársa, Thiago Mendes okozott súlyosnak tűnő sérülést a Paris Saint-Germain elleni francia bajnoki mérkőzésen. A párizsi klub hétfő délelőtti rövid tájékoztatása alapján az első vizsgálatok „megnyugtató” eredményt hoztak.

Nagy volt a riadalom a Paris Saint-Germain háza táján a Lyonnal szemben vasárnap este 1–0-ra elveszített francia bajnoki mérkőzést követően, Neymar ugyanis a találkozó hosszabbításában súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett Thiago Mendes piros lapot érő belépője nyomán, és könnyek között, hordágyon hagyta el a pályát.

A PSG klasszisára a legrosszabb esetben több hónapos, akár az idény végéig is elhúzódó kihagyás is várhatott volna, de a Le Parisien információi szerint nincs ekkora baj, ugyanis nem tört el a bokája. A párizsi klub hétfőn rövid tájékoztatást adott Neymar állapotáról, e szerint az első vizsgálatok „megnyugtató” eredményt hoztak, de a következő 48 órában újabb teszteknek vetik alá a 28 esztendős futballistát.

A várható kényszerpihenő hosszáról sem a PSG, sem a francia média nem ír, de jelenleg nagyobb az esély arra, hogy a kihagyás mértékét hetekben, és nem hónapokban kell majd mérni.

Arról egyelőre korai találgatni, hogy Neymar volt csapata, az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcra felépülhet-e.

NEYMAR SÉRÜLÉSE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik