PSG: eldurvult a helyzet, a játékost kitiltották az öltözőből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.29. 09:35
Hetek óta lehet tudni, hogy a Paris Saint-Germainben nevelkedő Adrien Rabiot és klubja közt nem épp rózsás a viszony. Legutóbb a PSG sportigazgatója közölte, hogy legkésőbb jövő nyáron távozik a 23 éves középpályás, aki határozatlan ideig nem is játszik. És úgy tűnik, a helyzet most még rosszabb lett…

„A játékos jelezte, nem hajlandó aláírni a felkínált szerződést, és az idény és egyben jelenlegi megállapodása végén távozni akar. Ennek egyértelmű következménye az lesz, hogy határozatlan ideig nem lép pályára a csapatunkban. A klub és a szurkolók iránt is tiszteletlen Rabiot viselkedése, pláne egy olyan játékostól, aki az utánpótlásunkból került fel a felnőttcsapatba – mondta néhány hete a PSG sportigazgatója, Antero Henrique.„A játékos jelezte, nem hajlandó aláírni a felkínált szerződést, és az idény és egyben jelenlegi megállapodása végén távozni akar. Ennek egyértelmű következménye az lesz, hogy határozatlan ideig nem lép pályára a csapatunkban. A klub és a szurkolók iránt is tiszteletlen Rabiot viselkedése, pláne egy olyan játékostól, aki az utánpótlásunkból került fel a felnőttcsapatba – mondta néhány hete a PSG sportigazgatója, Antero Henrique.

Nagyon úgy tűnik, ez azonban csak a kezdet volt.

Innen nincs visszaút: Rabiot már az öltözőbe sem léphet be (Fotó: AFP)
Innen nincs visszaút: Rabiot már az öltözőbe sem léphet be (Fotó: AFP)

A legtöbbször megbízható Gianluca Di Marzio információi szerint ugyanis olyan szinten eldurvult a helyzet Thomas Tuchel, a párizsiak vezetőedzője és Rabiot közt, hogy a német mester kitiltotta az öltözőből a meccsnapokon a hatszoros francia válogatott játékost.

Ezek után szinte biztosra vehető, hogy a középpályás már januárban búcsút int a francia fővárosnak, a kérdés csak, melyik csapat lesz az, amelyik megkockáztatja a szerződtetését a balhé után.

A hírek szerint jelenleg az FC Barcelona a legkomolyabb érdeklődő…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik