PSG: Cavani és Lavezzi büntetését tölti, vita a klubon belül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.10. 12:17
Nem játszik a PSG-ben szombat délután a Bastia elleni idegenbeli bajnokin a téli pihenőről késve visszatérő Ezequiel Lavezzi és Edinson Cavani, akikre nagyon mérges Laurent Blanc vezetőedző.

„Megismétlem: amit tettek, elfogadhatatlan. Tiszteletlenek voltak a klubbal és a játékostársakkal, nem volt kérdés, hogy büntetésből nem játszhatnak a hétközi kupameccsen és a szombati bajnokin. Arról, hogy a jövő heti, St.-Étienne elleni Ligakupa-mérkőzésre visszatérnek-e, vasárnap beszélünk. Nekik úgysem sürgős, gondolom… – ironizált a két dél-amerikai támadóról Blanc. – A vezetőséggel egyhangúlag döntöttünk a büntetésről, de meglep, hogy a játékostársak megosztottak. Pedig a sikerhez egység kell."

Gregory van der Wiel, az együttes holland védője azok közé tartozik, akik szerint Blanc túl szigorú.

„Szerintem egy ilyen esetnek nem lenne szabad ekkora hatással lennie a csapatra. Késtek, ez nem jó, de ez az ő bajuk, a csapatnak szüksége van rájuk a jó eredményekhez. Nem vagyunk olyan helyzetben, hogy megengedjük magunknak két kulcsjátékos mellőzését. Persze egyeseket a csapatból is zavart, hogy későn jöttek vissza, ám én nem tartozom közéjük" – mondta Van der Wiel.

LIGUE 1
20. FORDULÓ

17.00 Bastia–PSG (Tv: Digi Sport2)
20.00 Evian TG–Rennes
20.00 Guingamp–Lens
20.00 Lille–Caen
20.00 Nice–Lorient
20.00 Reims–Saint-Étienne

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik