Portugália: már Rómában, 6.5 millió a korábbi Vidi-csatárért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 13:44
Egybehangzó lapértesülések szerint az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szpartak Moszkva vezetősége megegyezett a portugál Bragával az előző idényt a Videotonban kölcsönben töltő Zé Luís átigazolása kapcsán.

Zé Luís a Braga futballistája, ám a 2013–2014-es szezont kölcsönben a Videotonnál töltötte. A székesfehérváriaknál 26 bajnokin kilenc gólig jutott, ezt követően pedig visszatért klubjához. Portugáliában sem volt rossz idénye a csatárnak, 25 tétmeccsen 11 gólig és öt gólpasszig jutott. Zé Luís a Braga futballistája, ám a 2013–2014-es szezont kölcsönben a Videotonnál töltötte. A székesfehérváriaknál 26 bajnokin kilenc gólig jutott, ezt követően pedig visszatért klubjához. Portugáliában sem volt rossz idénye a csatárnak, 25 tétmeccsen 11 gólig és öt gólpasszig jutott.

Mint arról korábban beszámoltunk, a zöld-foki-szigeteki labdarúgó iránt a Szpartak Moszkva élénken érdeklődött, és sajtóhírek szerint egy öt-, majd egy 6.5 millió eurós ajánlatot is tettek az oroszok, ám akkor nem született egyezség.

A portugál O Jogo és az orosz TASZSZ hírügynökség úgy tudja, végül a két klubnak sikerült megegyeznie, és Zé Luís már át is esett a Szpartak orvosi vizsgálatán Rómában.

A hírek szerint a csatár 6.5 millió euróért vált klubot, és hamarosan csatlakozhat Svájcban új csapatához, a Szpartak Moszkvához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik