SZ. M. 2021.11.30 00:19 Frissítve: 2021.11.30 15:04

Messi hetedszer aranylabdás; Dárdai búcsúzott a Herthától

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

 

Az idén Spanyol Kupát és Copa Américát nyerő argentin klasszis meglepetésre maga mögé utasította Robert Lewandowskit, és újra felült a trónra. Mellette azért Lewandowskinak, Donnarummának, Pedrinek és a nőknél Alexia Putellasnak is jutott díj. Beszámoló a párizsi Aranylabda-gáláról.

Fernando Viana: Újpesten visszatért a remény. A negyedik forduló óta először nem áll kieső helyen a lila-fehér együttes, a Honvéd ellen győztes gólt szerző Fernando Viana pedig bízik benne, hogy a tabella első felében végez a csapat. Babják Bence interjúja.

Dárdai Pál: távozás emelt fővel. A Hertha vezetősége megköszönte a magyar szakember munkáját, aki bennmaradást érő helyen adja át a csapatot Tayfun Korkutnak. Pietsch Tibor háttéranyaga.

Vinícius Júniort már Cristiano Ronaldóhoz hasonlítják Spanyolországban. A Real Madrid vasárnap este 2–1-re győzött a Sevilla ellen, és a sportlapokhoz hasonlóan Carlo Ancelotti vezetőedző is a nagyszerű formában futballozó Vinícius Júniort méltatta. Smahulya Ádám írása.

Iváncsik Gergő megtalálta a helyét az utánpótlásban. Visszavonulása óta gyerekekkel foglalkozik a volt világklasszis balszélső Iváncsik Gergő, aki 16 magyar bajnoki címmel a háta mögött jelenleg a harmadosztályú Szombathelyben kézilabdázik. A 40 éves korábbi klasszissal Nagy Péter beszélgetett.

Verstappen vagy Hamilton? A korábbi bajnokok sem mernek tippelni. Két futammal a Formula–1-es idény vége előtt mindössze nyolc pont a különbség Max Verstappen és Lewis Hamilton között, így gyakorlatilag megjósolhatatlan, melyikük hódítja el a bajnoki trófeát. Zsoldos Barna összefoglalója.

2022.01.17 18:24:03

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A két Chelsea-mester, Tuchel és Hayes a legjobb edző, Édouard Mendy a legjobb kapus; Messi és Haaland az Év csapatában.

2022.01.14 14:20:27

Minden más foci B. D. K.

A 24 éves Bojart korábban megválasztották a legszexibb futballbírónak.

2022.01.13 22:48:16

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A Barcelona története legdrágább játékosának Messivel egy szinten kellene futballoznia, de tudomásul kell venni, hogy Messivel senki sincs egy szinten« – ráadásul csak akkor ment neki, amikor Messi nem játszott, de amikor az argentin volt a vezér, Coutinho a láthatatlan embert alakította.

2022.01.13 16:55:21

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

Előkerültek olyan finomságok, amelyeket mi innen nem tudhattunk vagy nem vettünk észre.

2022.01.11 23:08:07

Minden más foci PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Sem mez, sem sál, csak az arcot eltakaró maszk...