MLS: Giovinco nemet mondott a Barcának, Kínát nem zárja ki

Vágólapra másolva!
2017.01.26. 21:55
null
Giovinco nem tervez visszatérni Olaszországba, jól érzi magát Kanadában (Fotó: AFP)
Sebastian Giovinco, a Toronto ma 30 éves támadója elmondta, nemet mondott a Barcelonának, ugyanakkor nyitva hagyta az ajtót egy esetleges kínai szerződéssel kapcsolatban.

 

A 162 centiméter magas támadó 61 bajnokin 39 gólt szerzett a kanadai csapatban, korábban pedig erősítette a Juventust, az Empolit és a Parmát is.

„Őszintén szólva nem érzem magam 27-nél öregebbnek, sem mentálisan, sem fizikailag” – mondta a Sky Sport Italiának Sebastian Giovinco.

A játékos ügynöke korábban felvetette, hogy számos kínai ajánlatot kapott ügyfele, ezzel kapcsolatban megkérdezték Fabio Cannavaro Tiencsin Csüancsienjéről is.

„A piac rendkívül aktív arrafelé. Mondták, hogy van onnan megkeresésem, úgyhogy majd megtárgyaljuk a Torontóval, aztán meglátjuk. Boldog vagyok itt, de meg kell várnunk, mit szeretne a klub. Az ügynököm mondta, hogy jött ajánlat, de azt nem, hogy melyik klubtól.”

„Jól érzem magam Kanadában, nem tervezem, hogy visszatérnék Olaszországba. Amióta távoztam a Juventustól, amely azóta is Olaszország legerősebb csapata, sohasem gondoltam arra, hogy egy másik olasz csapatban szerepeljek. Nem gondolok erre.”


Giovinco ügynöke arról is beszélt, hogy a játékos elutasította a Barcelona ajánlatát tavaly.

„Való igaz, hogy volt érdeklődés a Barcelona részéről, de én ott labdaszedő lennék. Az ottani támadótrió mögött egyáltalán nem játszanék. Nem érdekelt az ajánlat, mert játszani akartam. Neymar, Messi és Suárez még egy lábbal is játszana, és még akkor is képesek lennének meccseket eldönteni, úgyhogy nem volt értelme odaigazolnom” – mondta a 23-szoros olasz válogatott támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik