CS. M.
2023.06.09 09:07 Frissítve: 2023.06.09 09:35

MLS: az Inter Miami kapusa szerint a stadion nem áll készen Messi érkezésére

Mint ismert, Lionel Messi az élvonalbeli amerikai labdarúgó-bajnokságban, vagyis az MLS-ben szereplő Inter Miaminál folytatja pályafutását. Érkezése kapcsán a klub tartalék kapusa, a 32 éves Nick Marsman mondta el véleményét az ESPN-nek. 

Íme, az Inter Miami otthona! (Fotó: Getty Images)

 
Lionel Messi szerdai bejelentése, mely szerint az MLS-ben folytatja, sokakat meglepett, hiszen nem a jóval több pénzt ajánló szaúdi Al-Hilalhoz és nem is szeretett klubjához, az FC Barcelonához írt alá, hanem az amerikai élvonal Kelet konferenciájának utolsó helyezettjéhez, amely nem mellesleg David Beckham résztulajdonában áll.

A hétszeres aranylabdás argentin érkezését követően az Inter Miami drukkerei érthetően izgatottá váltak, míg a klub Instagramjának csaknem 4 millió új követője lett egyetlen nap leforgása alatt. Van azonban, aki az árnyoldalát is látja ennek a rajongásnak, például a klub tartalék kapusa, a 32 éves, holland Nick Marsman.

„Én úgy gondolom, ez a klub nincs felkészülve Messi érkezésére. Ideiglenes stadionunk van, aminek rendes beengedő kapui sincsenek, az emberek csak úgy besétálhatnak a pályára… Biztonsági személyzet nélkül hagyjuk el a stadion…, szerintem nem vagyunk felkészülve” – mondta.


 

2023.10.02 00:13:08

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A minap egyszer az jutott eszembe, milyen csodálatos lenne, ha egyszer csak betoppannál a »mackós«-ra, hogy újra itt vagy, csak egy félreértés volt ez az egész. Elképzeltem, hogy odaszaladok, és újra megölellek és megölelsz. Micsoda boldogság lenne. Aztán arra gondoltam, hogy de hiszen éppen ez vár ránk egyszer.

2023.10.01 15:42:42

Minden más foci nemzetisport.hu

Csak egyetlen gólt láthattak a nézők, a hazai támadásokban nem volt elég veszély.

2023.09.30 20:10:46

Minden más foci nemzetisport.hu

Kevés volt Stefanescu bombagólja Hagiék ellen, csereként állt be a kis Rivaldo, illetve Kecskés Ákos és Varga Roland is.

2023.09.30 14:44:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Az észak-bácskaiak csütörtökön a görög Olympiakoszt fogadják a TSC Arénában.