Liga 1: nincs sok ideje a sebek nyalogatására a Sepsinek

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2022.02.28. 15:27
null
Cristiano Bergodi nem számíthat a sárga lapok miatt eltiltott csapatkapitányára, Bogdan Mitreára (Fotó: Sepsi OSK, Facebook)
Nincs sok ideje a sebek nyalogatására a Kolozsvár elleni vereség után a Sepsi OSK-nak, hiszen hétközi fordulót rendeznek a román élvonalban, amelynek keretében a székelyföldi csapat kedden a Dinamo vendége lesz Bukarestben.

 

A playoffról lemaradó Sepsinek nagyon szüksége van a pontokra, hiszen legalább két helyet kellene előrelépnie az alapszakaszból hátralevő két mérkőzésen és az alsóházi rájátszás kilenc összecsapásán, hogy részt vehessen a nemzetközi kupaszereplésért vívott osztályozón. (Vagy megnyernie a Román Kupát, de az elődöntő első felvonása is több mint másfél hónap múlva lesz.) A Dinamo ebből a szempontból még úgy is megfelelő ellenfél, hogy a kiesőhelyről csak a Gaz Metan tízpontos büntetésének köszönhetően elmozdult fővárosi csapat öt pontot szerzett előző három mérkőzésén.

Cristiano Bergodi szerint az idény során ötvennél több játékost is kipróbáló Dinamo lassacskán összeáll, ezért nehéz mérkőzés vár csapatára.

„Nekik is, nekünk is nagyon kellenek a pontok. Kevésbé sikeres időszakot élünk át, a játékkal ugyan elégedett vagyok, a CFR ellen is jók voltunk, de nem tudtunk gólt szerezni” – nyilatkozta a Sepsi olasz edzője, aki nem számíthat a sárga lapok miatt eltiltott csapatkapitányára, Bogdan Mitreára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik