Lengyelország: most hagyta el a Videotont, máris szerződést bontott új csapatával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.27. 14:01
null
Suljic csak néhány edzésen öltötte magára a Wisla szerelését (Fotó: Twitter)
Nem minden nap hallani olyan történetről, amely ezekben az órákban Asmir Suljicról kering a lengyel sportsajtóban. A Videoton labdarúgócsapatától távozó bosnyák szélső már februárban aláírt a Wisla Krakówhoz, a megállapodása július elsején lépett volna életbe, de mielőtt hivatalosan is a krakkói klub keretéhez tartozott volna, közös megegyezéssel szerződést bontottak vele.

 

A 26 esztendős támadó szerződése június végén jár le a Videotonnál, de mivel Székesfehérváron már a télen közölték vele, hogy a tavaszi szezonban nem számítanak rá, februárban kettő plusz egy évre aláírt a Wislához. Suljic megállapodása a lengyeleknél hivatalosan július elsején lépett volna életbe, ám még ez előtt elváltak a felek útjai.

A Wisla Kraków szűkszavú közleménye csak arról ír, hogy a szerződésbontást a játékos kezdeményezte, a Gazeta Krakowska azonban részleteket is közöl. A regionális napilap azt gyanítja, Suljic azok után már nem szeretett volna a Wislában szerepelni, hogy a vezetőség megköszönte Joan Carrillo vezetőedző munkáját, akit a futballista jól ismer Magyarországról.

Az NB I-ben az Újpest és a Videoton színeiben összesen kilenc gólt szerző támadó a felkészülés kezdetén ugyan csatlakozott a Wislához, ám furcsán viselkedett. Betegségre hivatkozva nem akart részt venni az edzéseken, az orvosi stáb ugyanakkor teljesen egészségesnek nyilvánította, a vizsgálatok nem mutattak ki nála semmiféle egészségügyi problémát.

A krakkói klub sportigazgatója, Arkadiusz Glowacki már székfoglalója során kijelentette, csak olyan futballistákat szeretne a Wisla keretében tudni, akik valóban a klubnál szeretnének játszani, Suljic azonban a trénerváltás után minden bizonnyal meggondolta magát.



SULJIC A WISLÁNÁL


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik