Képek: hosszú időre elköszönt a futballtól a világ legszebbnek tartott női labdarúgója

Vágólapra másolva!
2023.03.20. 13:46
Márciusban „csupán” 300 ezer követője volt, ma már 2.5 millióval büszkélkedhet a Grasshopper Club Zürich és a horvát válogatott labdarúgója, Ana Maria Markovic. A 23 éves futballistára egyre több szempár szegeződik, rajongói viszont most szomorúak, mert a volt csapata (FC Zürich) elleni találkozón térdsérülést szenvedett, és hosszú hónapokra kidőlt.
ANA MARKOVICRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/anamxrkovic)
ANA MARKOVICRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/anamxrkovic)

A világ legcsinosabbnak tartott női futballistája március eleji sérülése óta már átesett az operáción és elhagyhatta a kórházat. Egyik legújabb Instagram-történetében pedig legjobb barátnőjével, Eleni Ursina Rittmann-nal láthatjuk, na meg új barátait, a mankóit is megmutatta.

Barátokkal (Fotó: instagram.com/anamxrkovic)
Barátokkal (Fotó: instagram.com/anamxrkovic)

Ana Markovic a sérülése kapcsán azt írta a közösségi oldalán, hogy hosszú időre, hónapokra elköszön a futballtól. Most sem hiszi el, ami vele történt, és nagyon szomorú miatta. Ugyanakkor hozzátette, hogy kitart, és még erősebben fog visszatérni, valamint köszöni szépen a sok támogató üzenetet.


„Cristiano Ronaldo miatt lettem futballista. Mindig inspirált engem. Ezért viselem a 7-es számot” – árulta el az egyik interjúban a 23 éves sportoló. A horvát válogatottban két éve bemutatkozó Markovic azt is elmondta, imponál számára, hogy az egyik legcsinosabb labdarúgónak tartják. Ugyanakkor nem tetszik nekik, hogy sok ügynök úgy akar a menedzsere lenni, hogy sohasem látta őt játszani. Szerinte ezek az emberek csak a meggazdagodási lehetőséget látják benne a közösségi oldalakon keresztül.

Markovic – aki gyermekkorában tornázott, s a futballt 14 évesen kezdte el – Zürichben született, de mindig is horvát válogatott akart lenni. Ronaldóval kapcsolatban hozzátette, a fegyelmezettsége és a gondolkodásmódja miatt tartja őt a példaképének, de Luka Modricot is kedveli.

A Grasshopper játékosa modellkedik is, és megemlítette, sokan Alisha Lehmannhoz hasonlítják őt, aki szintén gyönyörű futballista. Ha viszont választania kellene, hogy a milánói divathéten mutathatná meg magát vagy egy Premier League-ben szereplő csapathoz szerződhetne, például a Chelsea-hez, akkor gondolkodás nélkül az utóbbit választaná.

 

Markovic egyik, ha nem a legjobb barátnője, Eleni Rittmann, akivel a Grasshoppernél már nem csapattársak, de így is sokat töltik együtt az időt.

„Remélem, hogy a legjobb barátom megismer egy olyan fiút, aki annyira fogja szeretni őt, mint én” – írta Rittmann az egyik korábbi közös fotójukhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik