Játékossors: furcsa fordulat, itt folytatná Ronaldinho?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.15. 09:29
Brazil lapértesülések szerint Ronaldinho hosszú gondolkodás után eldöntötte, hol szeretné folytatni a pályafutását. A döntés sokakat meg fog lepni…

A legutóbb a Fluminensénél futballozó klasszis jelenleg a sportág nagyköveteként járja a világot, ám a brazil O Globo beszámolója szerint ezt kezdi unni, és már el is döntötte, mit szeretne csinálni a jövőben.

És annak semmi köze a labdarúgáshoz.

Ronaldinho ugyanis a hírek szerint politikai karriert építene, és szeretne bekerülni a Patrióta Párttal a második legnépesebb és a negyedik legnagyobb területű államot, Minas Geraist képviselve a brazil parlamentbe.

Ronaldinho váratlan bejelentésre készül a brazilok szerint… (Fotó: AFP)
Ronaldinho váratlan bejelentésre készül a brazilok szerint… (Fotó: AFP)

Állítólag a brazil ikon már találkozott is a párt elnökével, és felvázolta neki az elképzeléseit, melyek szerint az államban csökkentené a kötelező munkaórák számát és több ünnepnapot vezetne be.

A bejelentés a következő napokban, legrosszabb esetben hetekben várható, és ha minden jól megy, Ronaldinho 2018 októberéig tartó kampányt vezethetne.

Ami rossz hír a futballfanatikusoknak, hiszen emellett a munka mellett nem sok esély van arra, hogy akár barátságos meccseken is feltűnjön a cselkirály.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik