B. D. K. 2022.07.24 16:37 Frissítve: 2022.07.24 17:13

Használt zoknijai és lábképei eladásából óriásit kaszál a korábbi UFC-harcos

Nem ez az első alkalom, hogy arról írunk, egy sportoló az OnlyFanson közzétett képeiből több pénzhez jut, mint a sportágából. A világ legnépszerűbb röplabdázója, Keyla Alves úgy fogalmazott, hogy a közösségi oldalaira kitett fotóival 50-szer több pénzt keres meg, mint a röpivel. Most a UFC világából hoztunk egy példát.

FELICE HERRIGRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/feliceherrig)

 

 
A világ legnépszerűbb röpise 50-szer többet keres a képeivel

Keyla Alves egyébként azt állítja, hogy az OnlyFansra nem tesz ki meztelen képeket, fotóit »lightosaknak« és professzionálisnak titulálta.

Felice Herrig júniusi veresége után bejelentette visszavonulását a UFC-ben. A 37 éves amerikai sportolónő 2009 és 2022 között 24 meccsből 14-et nyert meg – jegyzi meg cikkében a Sportbible.

Herrig korábban térdműtétje miatt két évig harcképtelen volt, s mivel nem tudott meccselni, pénzszerzés szempontjából nehéz időket élt meg. Pontosabban csak élt volna meg, mivel rátalált az OnlyFansra. A TMZ-nek elárulta, a lábait használta ahhoz, hogy bevételhez jusson. Ez pedig olyan jól sikerült neki, hogy nem volt rászorulva arra, hogy minél előbb visszatérjen az oktagonba, így jutott elegendő idő a rehabilitációjára.

Odavannak a lábáért (Fotó: instagram.com/feliceherrig)

Herrig az oldalán használt zoknijait árulja, méghozzá darabjait 150 dollárért (nagyjából 58 ezer forintért), valamint boldogan elégíti ki előfizetői azon igényét is, hogy közeli képeket csinál a lábfejéről.

„Valószínűleg sokkal hamarabb tértem volna vissza, ha nincs az OnlyFans, hiszen muszáj lettem volna (a pénz miatt – a szerk.), noha nem álltam volna készen a küzdelemre” – idézte a UFC-harcos szavait a Sportbible.

„Most az OnlyFansszal hetente kapok fizetést, nem kell a pénzért küzdenem, és tudok úgy vigyázni a testemre, ahogyan egy profi sportolónak kell. Eljutottam oda, hogy nem vagyok kétségbeesett amiatt, hogy mikor lesz ismét lehetőségem meccset vívni. Valójában több pénzt keresek ezzel (a használt zoknik és a lábképek eladásával – a szerk.), mint amit valaha is kerestem a harcokból. Pedig jó pénzt kaptam értük. De ha abból indulunk ki, hogy csak akkor van bevételed, ha az oktagonba lépsz, az stresszessé teszi a dolgokat, amikor harcképtelen vagy” – árulta el.

2022.12.08 16:06:23

Minden más foci nemzetisport.hu

Tudorie találatára Nemec válaszolt a második félidőben, pontot rabolt Sepsiszentgyörgyről a Voluntari.

2022.12.08 17:08:59

Minden más foci nemzetisport.hu

A 240 oldalt Paolo Castaldi illusztrátor rajzai színesítik, fénykorukban megfestve a klasszisokat.

2022.12.08 10:23:14

Minden más foci nemzetisport.hu

2022.12.08 10:22:24

Minden más foci nemzetisport.hu