B. D. K. 2022.07.06 17:58 Frissítve: 2022.07.07 09:48

Női röpi: a világ legnépszerűbb játékosa 50-szer többet keres a képeivel

Februárban mutattuk be Keyla és Keyt Alves Ramalhót, akik profi röplabdázók Brazíliában. A 2020-as idény végéig egy klubcsapatban játszottak, de azóta már más utakon járnak. A 22 éves ikerpár külön-külön is nagyon sok követővel büszkélkedik az Instagramon, cikkünk óta pedig több mint a duplájára nőtt a lájkolóik száma (Keylának 1.1 millióról 2.3 millióra, Keytnek pedig 454 ezerről egymillióra). Előbbi a Sportcastnak elárulta, hogy az OnlyFanson megosztott képeivel jóval többet keres, mint a röplabdázással.

KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)

 

 
Vadítóan szexi röpis ikerpár üti a labdát Brazíliában – KÉPEK

Keyla Alves a világ legtöbb követővel büszkélkedő röplabdajátékosa az Instagramon – hívta fel a figyelmet a Marca. A csinos sportolónő ráadásul megtalálta a módját annak, hogyan profitáljon még jobban a szépségéből és a népszerűségéből.

„Akár tetszik, akár nem, jelenleg az OnlyFans a legnagyobb bevételi forrásom – jelentette ki a Sportcastnak. – Sportolónak, modellnek, influenszernek, üzletasszonynak és vállalkozónak vallom magam.”

„A fotók, melyeket az OnlyFans-oldalamon teszek közzé, »lightosak« és professzionálisak. Nincsenek rólam kint meztelen képek vagy hasonlók” – szögezte le. Az Osasco játékosa elmondta, hogy a közösségi oldalaira kitett fotóival 50-szer több pénzt keres meg, mint a röplabdával, az OnlyFans pedig ezek közül a legjövedelmezőbb számára. Csakhogy lássuk az összegeket, a képei megtekintéséért havi 14 dollárt (nagyjából 5700 Ft) kér el a felhasználóktól, a három hónapra szóló csomag pedig 35.67 dollár (14 500 Ft).

Ikertestvérének, Keytnek is megvan már az egymilliomodik követője az Instagramon (MÉG TÖBB FOTÓÉRT KATT A KÉPRE!) (Fotó: instagram.com/keyt.alves)

„Kiskorom óta azt mondogatom a szüleimnek, hogy szeretnék olyan emberré válni, akit az egész világon ismernek” – fogalmazott Keyla Alves, aki az ügynökök bevonásával egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

„Több egy szép arcnál, több egy tehetséges röplabdajátékosnál – szögezte le, hozzátéve, karizmatikus személyiségnek tartja magát, aki odafigyel a rajongóira. – Mindig is szerettem szerepelni, fotókat lőni, marketinges munkát végezni. Szóval azt hiszem, ez a titka annak, hogy fel tudtam építeni azt a brandet, amivel most rendelkezem.”

AZ IKREKRŐL KÉSZÜLT FEBRUÁRI GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)
2022.06.20 23:20:52

Röplabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Egy sértést megbocsátani: jótétemény, amit a másiknak juttatunk; egy sértést elfelejteni: jótétemény, amit önmagunkkal szemben gyakorolunk.” Mi tagadás, nekem sem könnyű a gyakorlat a Fligl-tanács nyomán, ám egyetértek azzal a tudományos megállapítással, hogy a sértődés mögött mindig valamilyen értékünk látszólagos elveszítése van.

2022.02.24 23:02:56

Röplabda SZABÓ GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Inkább dicsérjük a röplabdánknak nagy piros pontot szerző Vasast.

2022.02.18 00:12:43

Röplabda SZABÓ GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Hihetetlenül hosszú pályafutás zárult le, amely – nem túlzás – a pokol tornácáról indult.

2021.11.21 14:19:25

Röplabda B. D. K.

A 23 éves sportolónőt egész egyszerűen imádja a kamera.

2021.11.10 09:27:11

Röplabda PAPP BÁLINT

A röplabdázó Inneh-Varga Elizabet csapata egyetlen légiósaként beletanulhat a vezérszerepbe.