Gyász: Óriási megtiszteltetés, hogy ismerhettem – Hamsík

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2020.11.25. 19:37
null
Marek Hamsíkot megdöbbentette a nápolyi legenda halálhíre
Marek Hamsík, a szlovák válogatott támadója korábban a Napoli játékosaként testközelből tapasztalta, milyen imádat övezi Diego Maradonát Nápolyban. A labdarúgó a Nemzeti Sportnak beszélt megdöbbenéséről az argentin legenda halála kapcsán.

„Olyan ember távozott, amilyenből csak egy volt a világon – mondta a Nemzeti Sportnak Marek Hamsík, a szlovák válogatott támadója. – Diego Maradona különleges játékos volt, a nápolyi és a világ focijának a legendája. Bevallom, sokkos állapotban vagyok...”

„Tudtam, hogy néhány hete nagy műtétje volt. Örömmel hallottam a híreket, hogy sikeres volt a beavatkozás. Nagyon gyakran gondoltam rá, meg voltam győződve, hogy felépül, és visszatér a fociéletbe. Sajnos nem így történt.”

„A szeretett fociját, a Napolit, már csak az égből fogja követni. Sosem felejtem el, amikor először találkoztunk a Napoli edzőközpontjában. Akkori csapatkapitányként én fogadtam a nagy Diegót… Amikor pár éve megdöntöttem a gólrekordját a Napoliban, gratulált, és küldött egy mezt, amelyben ő játszott a Napoliban. Mindez óriási megtiszteltetés volt számomra. Sajnos, már nem találkozunk. Ég veled, Diego!”

Maradona nápolyi gólrekordját Hamsík döntötte meg (Fotó: AFP)
Maradona nápolyi gólrekordját Hamsík döntötte meg (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik