Görögország: kiderült, miért utazott haza a túl sok pénze miatt lekapcsolt védő

Vágólapra másolva!
2021.12.16. 15:23
null
Manolasz szerződést köthet régi-új klubjával (Fotó: AFP)
Szerdán beszámoltunk róla, hogy Kosztasz Manolaszt lekapcsolta és megbüntette a nápolyi nemzetközi repülőtéren az olasz adóhatóság, mert túl sok készpénzzel akart Görögországba utazni. Csütörtökön az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz sportújságíró, Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy a görög védő azért tért haza, mert az Olympiakosz át akarja igazolni a Napolitól.

 

Olaszországban a pénzmosás elkerülése végett törvénnyel korlátozzák, hogy az emberek mennyi pénzzel hagyhatják el az országot. Ha valaki több mint 20 ezer eurónyi (csaknem 7.5 millió forint) készpénzzel távozna, megbüntetik. A Napoli labdarúgója, Kosztasz Manolasz éppen így járt: haza akart térni Görögországba, azonban az adóhatóság lekapcsolta, és megbüntette a nápolyi nemzetközi repülőtéren, mert túl sok pénz volt nála.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudta, a többször is sérüléssel bajlódó játékos azért utazott haza, hogy orvosi kezeléseken vegyen részt. Ugyanakkor Gianluca Di Marzio tudni véli, Manolasz egy új szerződés reményében hagyta el Olaszországot, s már meg is megegyezett régi-új klubjával, az Olympiakosszal.

Az olasz sportújságíró szerint a klubok 3 millió eurós vételárban állapodtak meg, s a 42-szeres görög válogatott védőt néhány órán bejelenthetik a pireusziak.

Manolasz 2012 és 2014 között tartozott az elmúlt idény bajnokának kötelékébe, majd elvitte a Roma, amelytől 2019-ben szerződött a Napolihoz.

FRISSÍTÉS: este a hivatalos oldalán is bejelentette az Olympiakosz, hogy leigazolta a védőt.

 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik