Futsal Eb: Ricardinho varázsolt, megvan az első kieső

KÁNTOR BARNABÁS (BELGRÁD)KÁNTOR BARNABÁS (BELGRÁD)
Vágólapra másolva!
2016.02.04. 20:20
Szlovénia a Belgrádban zajló futsal Európa-bajnokság első kiesője, miután a szerbektől elszenvedett vereséget követően Portugáliától is kikapott.

Pedig jól kezdte a találkozót Szlovénia, a 3. percben Kristjan Cujec révén előnybe került (1–0). Az ötödik percben azonban egyenlített Portugália, Fábio Cecílio volt eredményes (1–1). A 16. percben villant meg először Ricardinho, sarokkal talált be, ám a szünet előtt Gasper Vrhovec még egyenlített (2–2). Az eredmény annak ellenére sem változott a szünet előtt, hogy a faultok miatt mindkét fél kisbüntetőhöz jutott.Kristjan Cujec révén előnybe került (1–0). Az ötödik percben azonban egyenlített Portugália, Fábio Cecílio volt eredményes (1–1). A 16. percben villant meg először Ricardinho, sarokkal talált be, ám a szünet előtt Gasper Vrhovec még egyenlített (2–2). Az eredmény annak ellenére sem változott a szünet előtt, hogy a faultok miatt mindkét fél kisbüntetőhöz jutott.

A második félidő azonban már egyértelműen a portugáloké volt, Ricardinho varázslatos cseleket mutatott be, emellett pedig lőtt még két gólt is. Rajta kívül Pedro Cary volt eredményes egy szögletet követően, Vrhovec kiállítása után pedig Fábio Cecílio állította be a 2–6-os végeredményt.

A találkozót követően a melegítő magyar válogatottat hatalmas tapsvihar és szurkolás fogadta. Kezdés 21 órától!

FUTSAL EB, BELGRÁD
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
A-CSOPORT

Szlovénia–Portugália 2–6 (Cujec 3., Vrhovec 20., ill. Fábio Cecílio 5., 40., Ricardinho 16., 24., 33., Pedro Cary 31.)

KÉSŐBB
B-CSOPORT
21.00: MAGYARORSZÁG–Ukrajna (Tv:Eurosport2, M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik