A Chelsea a Roma védőjéről tárgyal; újabb alapemberével hosszabbíthat a Barca

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.18. 10:13
Gőzerővel zakatol az üzem az átigazolási piacon a hazai és a nemzetközi futballban. Tekintse át a csütörtöki eseményeket!

VÁLOGATÁS A CSÜTÖRTÖKI NAP LEGFONTOSABB HÍREIBŐL
VÁLOGATÁS A CSÜTÖRTÖKI NAP LEGFONTOSABB HÍREIBŐL

MAGYAR VONATKOZÁSÚ HÍREK
♦ Változás! Paintsil visszatér a Fradihoz – állítja az ügynöksége

♦ A Fradi helyett az Újpest ajánlatában bízhat a válogatott támadó
♦ Hosszabbított a DVTK szerb kulcsjátékosa – hivatalos
♦ Gyurcsó Ádám: A szakmai érvek voltak a legfontosabbak

♦ Egerszegi Tamás hazatért Lengyelországból és az NB I-be igazolt

KÜLFÖLDI HÍREK
A Borussia Dortmund sportigazgatója alaposan beszólt Wengernek
♦ Schweinsteiger ismét aláírt a Chicago Fire-höz – hivatalos
♦ A Real Madrid korábbi elnöke szerint eladnák CR-t Neymar miatt
♦ Wenger is elismerte a Sánchez-Mhitarjan-cserét!
♦ Gerard Piqué szerződést hosszabbított a Barcelonával – hivatalos

♦ Árulkodó jel? Aubameyang nem játszik a Hertha ellen

KORÁBBI ÁTIGAZOLÁSI ÖSSZEGZŐINK

JANUÁR 8., HÉTFŐJANUÁR 9., KEDD JANUÁR 10., SZERDA JANUÁR 11., CSÜTÖRTÖKJANUÁR 12., PÉNTEKJANUÁR 15., HÉTFŐJANUÁR 16., KEDDJANUÁR 17., SZERDA

A Live24 szerverkarbantartása miatt cikken belüli hírfolyammal számolunk be a fontosabb csütörtöki történésekről (az oldal magától frissül).

20.48: Élő hírfolyamunk a mai napon véget ért, holnap reggeltől ismét jelentkezünk a legfrissebb átigazolási hírekkel. Jó éjszakát kívánunk!

20.46: A Lengyelországból hazatérő Egerszegi Tamás az NB I-ben folytatja pályafutását!

Részletek itt!

20.26: Egybehangzó olasz sajtóinformációk szerint a Swansea City tízmillió eurót ajánlott Amin Younesért az Ajaxnak, ám az ötszörös német válogatott támadó nemet mondott a lehetőségre, mert szerződése lejártával a nyáron a Napoliba szeretne igazolni. A korábbi hírek arról szóltak, hogy a 24 éves játékos a személyes feltételekben már megegyezett az olaszokkal.

20.05: A 74-szeres izlandi válogatott Ragnar Sigurdsson végleg távozott a Fulhamtől, és az FK Rosztovhoz szerződött, amelynél két honfitársával, Sverrir Ingi Ingasonnal és Björn Bergmann Sigurdarsonnal is együtt futballozhat. Sigurdsson számára nem lesz ismeretlen Oroszország, hiszen korábban az FK Krasznodarban és a Rubin Kazanyban is szerepelt.

19.48: „Álom lenne Antonio Contéval dolgozni” – mondta Fernando Garcia, az AS Romát erősítő Emerson Palmieri ügynöke. A 23 éves brazil balhátvéd azok után került a Chelsea célkeresztjébe, hogy a londoniak nem tudták megszerezni a Juventusból Alex Sandrót.

Az olasz klub a hírek szerint 30 millió eurót kér a Santos neveléséért, aki nemrégiben épült fel súlyos térdsérüléséből, így a mostani szezonban eddig csak két tétmeccsen lépett pályára a Roma első csapatában.

„Még semmi sem biztos, jelenleg a megbeszélések szakaszában járunk, illetve felmérjük a játékos értékét. A Chelsea konkrét lehetőség ügyfelemnek, meglátjuk, hogy a két klub közötti tárgyalások milyen eredménnyel zárulnak” – tette hozzá Emerson menedzsere.

Emerson Palmieri (balra) megszerzéséről a Chelsea tárgyal a Romával (Fotó: AFP)
Emerson Palmieri (balra) megszerzéséről a Chelsea tárgyal a Romával (Fotó: AFP)

19.18: Olasz sajtóértesülések szerint a Santos 1.5 millió euróért másfél évre kölcsönveszi Gabriel Barbosát, művésznevén Gabigolt az Internazionalétól. A 21 éves brazil csatár beleegyezett abba, hogy erre az időszakra csökkentik a fizetését, amelyet a brazil és az olasz klub megosztva áll.

19.11: A Sky Sports értesülései szerint bokasérülés miatt egy hónapos kihagyás vár Andy Carrollra, a West Ham United csatárára, akit a Chelsea szerződtetne.

19.08: Dübörög a piac az NB II-ben is: ketten távoztak a Szeged 2011-től, ketten érkezhetnek.

Bővebben itt!

18.20: Pierre-Emerick Aubameyang ügyében friss hír, hogy a gaboni támadó nem került be a Borussia Dortmund Berlinbe utazó keretébe. A BVB pénteken a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC otthonában lép pályára.

Részletek itt!

17.57: Emlékeznek még Steven Naismithre? Az Everton korábbi skót támadóját a Norwich City a szezon végéig kölcsönadta hazájába, az élvonalbeli Heartsnak.

17.23: Erik Thommy a VfB Stuttgartban folytatja pályafutását. Az Augsburgtól érkező 23 éves német támadó – aki a mostani idényben hat mérkőzésen kapott lehetőséget a Bundesligában – két és fél évre írt alá a svábokhoz.

17.15: A Videotonnál járt a kétszeres UEFA-kupa-győztes mali Frédéric Kanouté. Hogy mi célból, arról ide kattintva olvashat bővebben!

16.52: A 36-szoros francia válogatott Jérémy Toulalan közös megegyezéssel szerződést bontott a Girondins Bordeaux-val. A francia egyesület hivatalos honlapjának beszámolója szerint a szakítást a 34 éves középpályás kezdeményezte. A Lyonban, a Málagában és a Monacóban is szereplő játékos megállapodása az idény végén járt volna le.

Toulalan mellett Jocelyn Gourvennec vezetőedző is távozott a klubtól, de ő nem önszántából, hanem a vezetőség menesztette.

16.45: A Stoke City a szezon végéig kölcsönvette az Augsburg balhátvédjét, a középpályán is bevethető Kosztasz Sztafilidiszt, aki a mostani idényben csak két meccsen lépett pályára a Bundesligában. A 24 éves görög futballista Paul Lambert első szerzeménye az angol klubnál.

15.52: A Napolinál orvosin tartózkodik a 22 esztendős Carlos Vinícius. A brazil támadó a portugál másodosztályú Real Sporting Clube játékosa, s a hírek szerint a szezon végéig marad is ott kölcsönben.

15.34: Újabb posztriválisa távozhat Nagy Ádámnak, a La Gazzetta dello Sport szerint a Torino leigazolná a ghánai Godfred Donsah-t. Az első, hatmillió eurós ajánlat kevés volt, a Torino másodikra 10 millió euróval próbálkozhat.

15.25: A Valencia Matteo Darmiant, a Manchester United védőjét vinné – állítja az Onda Cero.

15.12: A Sport napilap úgy értesült, a Barcelona Gerard Piqué szerződéshosszabbítása után elkezdte a tárgyalásokat Sergi Robertóval is.

A spanyol válogatott védő jelenlegi megállapodása 2019 nyaráig érvényes a gránátvörös-kékekkel, de kivásárlási ára „csupán” 40 millió euró – a Barcelonánál attól tartanak, ezt valamelyik klub könnyedén kifizeti.

15.04: Zsótér Donát, az Újpest támadója elég erősnek véli csapatát, szerinte a lila-fehéreknek nincs szükségük téli erősítésre.

Részletek itt!

14.55: Michael Zorc, a Borussia Dortmund sportigazgatója Arsene Wengert is kritizálta csütörtökön (a lehetséges Aubameyang-transzfer kapcsán), szerinte tiszteletlenség, amit az Arsenal menedzsere csinált.

Bővebben itt olvashatnak erről!

14.35: A Sky úgy tudja, a spanyol Sevilla hivatalosan is megkereste a Liverpoolt Daniel Sturridge miatt. Az andalúziai csapat kölcsönvenné az angol válogatott támadót.

14.25: Egyre több olasz újság számol be róla, miszerint az egyik legjobbnak tartott olasz támadó, Andrea Belotti összerúgta a port csapata, a Torino elnökével. Tavaly nyáron rengeteg pletykát lehetett hallani róla, hogy a 24 éves gólzsákot európai élcsapatok vinnék. Érdekes heteknek nézünk elébe, ami a csatár jövőjét illeti…

14.16: A Pogon Szczecintől távozó Gyurcsó Ádám a Hajduk Split által kínált esélyről, a lengyelországi két évről és a válogatottba visszatérésről is beszélt a Nemzeti Sportnak.

Részletek itt!

A mez új, a klubszín régi – Gyurcsó Ádám boldog (Fotó: Miro Gabela/HNK Hajduk)
A mez új, a klubszín régi – Gyurcsó Ádám boldog (Fotó: Miro Gabela/HNK Hajduk)

14.05: A L’Équipe úgy tudja, a Tottenham tárgyalásokat folytat a Paris Saint-Germainnel. A londoniak célpontja a Manchester Uniteddel is szóba hozott Lucas Moura.

Az üzlet létrejöttét bonyolíthatja, hogy a Spurs csak kölcsönvenné a brazil válogatott szélsőt, míg a PSG végleg eladná. A francia lap szerint a megoldás kölcsönszerződés lehet megvásárlási opcióval.

13.36: A Sky Italia szerint Joao Mário elutasította a West Ham United ajánlatát. Az Európa-bajnok középpályást a West Ham United venné kölcsön az Intertől, és bár a milánói klub szívesen elengedné ideiglenesen a játékost, a portugál inkább a kék-feketéknél szeretne bizonyítani.

Joao Mario maradna az Internél (Fotó: AFP)
Joao Mario maradna az Internél (Fotó: AFP)

13.17: Téli transzfersorozatunk legújabb részében a Serie A-t vesszük górcső alá.
Inter: keresik a nőt, aki sokat akar keresni?

13.06: A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr meghosszabbította Dejan Karan szerződését. A 29 esztendős szerb középhátvéd 2016 nyarán érkezett Diósgyőrre, ám sérülés miatt sokáig nem léphetett pályára. A jelenlegi, 2017–2018-as szezonban viszont Bódog Tamás csapatában már alapembernek számított, 18 bajnokin szerepelt, ezeken két gólt is szerzett.

Részletek itt!

12.33: A Sky Sports News értesülései szerint az Inter szemet vetett a Liverpooltól elvágyódó Daniel Sturridge-ra. Az olaszok a szezon végéig vennék kölcsön az angol válogatott támadót, a Pool azonban végleges átigazolásban gondolkodik. Az angol együttes 30 millió fontot szeretne kapni a sérülékeny futballistáért.

11.58: Gerard Piqué meghosszabbította szerződését a Barcelonával. A spanyol válogatott védő 2022-ig írt alá.

Részletek itt!

Gerard Piqué tíz éve tért vissza a Barcához (Fotó: fcbarcelona.com)
Gerard Piqué tíz éve tért vissza a Barcához (Fotó: fcbarcelona.com)

11.33: Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere a csütörtöki sajtótájékoztatón megerősítette, jó esély van rá, hogy a következő huszonnégy órán belül hivatalosan is bejelentik az Alexis Sánchez-Henrih Mhitarjan-cserét a Manchester Uniteddel.

A francia szakember a londoniakkal szóba hozott Malcomról és Pierre-Emerick Aubameyangról is szót ejtett.

Részletek itt!

11.20: Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke igencsak meglepő állítással rukkolt elő: az üzletember szerint Florentino Pérez azon gondolkozik, hogy eladja Cristiano Ronaldót, a portugál helyére pedig Neymart szerződtetné.

Részletek itt!

10.48: Bastian Schweinsteiger döntött a jövőjéről! A Nikolics Nemanját is a soraiban tudó Chicago Fire hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 121-szeres német válogatott kiválóság újabb egy évre aláírt a klubhoz.

Részletek itt!

Hivatalos! Bastian Schweinsteiger marad a Chicago Fire-nél (Fotó: chicago-fire.com)
Hivatalos! Bastian Schweinsteiger marad a Chicago Fire-nél (Fotó: chicago-fire.com)

10.32: Szerdán a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a lett válogatottJanis IkaunieksÚjpesten járt azt követően, hogy szerdán még a Ferencvárosban játszott edzőmeccset, és három gólt is szerzett. Úgy tudjuk, a támadó visszautazott a francia Metzhez, de nem kizárt, hogy az Újpesttől ajánlatot kap.

Részletek itt!

10.26: Újabb változás állhat be a Ferencváros labdarúgócsapatának ghánai légiósa,Joseph Paintsilügyében.

Úgy tűnik, Joseph Paintsil hamarosan visszatér Magyarországra (Fotó: Török Attila)
Úgy tűnik, Joseph Paintsil hamarosan visszatér Magyarországra (Fotó: Török Attila)

A játékost képviselő német menedzseriroda, a Destiny Sports Management a Facebook-oldalán azt írja, hogy Paintsil visszatér a Ferencvároshoz, amint felépül, és remélik, hogy továbbra is gólokkal tudja segíteni csapatot, hozzájárulva ezzel a klub bajnoki címéhez. A bejegyzéshez egy videót is mellékeltek Paintsil ferencvárosi góljaival.

Részletek itt!

10.21: Fényes Szabolcstavasszal már nem a Csákvár másodosztályú labdarúgócsapatát erősíti, a védő a szintén NB II-es Budaörs együttesében folytatja a pályafutását – számolt be róla a Pest megyeiek honlapja.

Részletek itt!

Juhász GyörgyésKaracs Péteris távozott a Mosonmagyaróvártól, ellenben a legutóbbi felkészülési meccsen hat próbajátékos is pályára lépett.

Erről itt olvashat bővebben!

10.17: Szép napot kívánunk kedves olvasóinknak!A tegnap estét követően újult erővel folytatjuk, tartsanak velünk csütörtökön is!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik