CS. M. 2022.08.04 14:34 Frissítve: 2022.08.04 15:40

Átigazolás: a Barca 3 sztárját is felajánlotta a Chelsea-nek – sajtóhír

Megvalósult transzferek és átigazolási sajtóhírek terén is az FC Barcelona és a Chelsea FC viszi a prímet a most zajló transzferidőszakban. Eddig jobbára egymásra licitáltak, de most közösen köthetnek üzletet, brit sajtóhírek szerint ugyanis a katalánok három sztárjukat is felajánlották a londoniaknak.

De Jong és Aubameyang is távozhat a Barcelonától? (Fotó: Getty Images)


Az FC Barcelona és a Chelsea FC nyara sok szempontból összeforr:
a katalánok megszerezték a lejáró szerződése után a londoniaktól távozó Andreas Christensent, majd további két Chelsea-védőt is kiszemeltek maguknak: Marcos Alonsót és César Azpilicuetát – azt még nem tudni, őket sikerül-e megtartania a londoni klubnak. 

18 éves játékost igazolt a Chelsea – hivatalos
A londoni kékek csütörtök délelőtt jelentették be hivatalos oldalukon, hogy szerződtették az Aston Villa 18 éves középpályását, Carney Chukwuemekát. A fiatal tehetség 2028-ig írt alá, a vételára sajtóhírek szerint 15 millió font volt. 

Ha ez még nem lenne elég, a Barca ebben a transzferidőszakban már két játékost is elhappolt a Chelsea elől. Előbb a brazil Raphinhát, akiért a londoniak is licitáltak – sőt, a szélső korábbi klubjával, a Leeds Uniteddel már meg is egyeztek a vételárat illetően –, majd a francia Jules Koundét, akiért a Chelsea több pénzt is ajánlott a Sevillának, mint a Barca, ám a belső védő a katalánok mellett döntött.

A „közös kaland” most folytatódhat: Nizaar Kinsella, a brit Standard Sport Chelsea-szakírója saját Twitter-oldalán számolt be róla, hogy információi szerint az FC Barcelona három sztárját, Pierre-Emerick Aubameyangot, Frenkie de Jongot és Memphis Depayt is felajánlotta a londoniaknak.  

Előbbit több portál is megerősítette az elmúlt órákban. De Jong esetében már hetek óta hallani hasonló pletykákat. Ami Depayt illeti, őt mindenképp eladná a Barca, a holland pedig topcsapathoz szeretne szerződni. Közülük tehát senki sem érinthetetlen a Barcnánál, de azt azért nehéz elképzelni, hogy mind a hárman a Chelsea-ben kössenek ki.


 

2023.11.30 23:41:07

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdekes játék lenne a fogadóirodák részéről, ha lehetne tippelni arra, hol lesz a következő edzőváltás. Nekem van elképzelésem, de még véletlenül sem szeretnék ötletet adni egyetlen sportvezetőnek vagy tulajdonosnak sem, mert az esetek többségében véleményem szerint nem a trénerben van a hiba.

2023.11.27 15:40:33

Minden más foci nemzetisport.hu

Felejthető meccsen győzött az FCU Craiova, amely a második félidőben helyzetek sorozatát puskázta el.

2023.11.25 23:30:03

Minden más foci nemzetisport.hu

2023.11.25 12:29:49

Minden más foci nemzetisport.hu

Győzelemmel nyitott a Dunaszerdahely új mestere, nem volt esélye az Aranyosmarótnak – ismét kikapott a Kassa.