Argentína: „Messi helyében már lemondtam volna a válogatottságot”

Vágólapra másolva!
2015.08.05. 09:08
Karakán nyilatkozatot adott Gerardo Martino, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki kiállt sokat kritizált klasszisa, Lionel Messi mellett. A szakember elmondta: a támadó helyében ő már régen lemondta volna a szereplést a nemzeti csapatban.

„Azok, akik Messi válogatottbeli teljesítményét kritizálják, nem érdemlik meg, hogy véleményt formáljanak a futballról – mondta Martino. – Arról beszélni, hogy vissza kellene vonulnia a válogatottságtól, érthetően frusztrálja őt. Bár ha én lennék Messi, már régen besokalltam volna, és lemondtam volna a válogatottságot.”Martino. – Arról beszélni, hogy vissza kellene vonulnia a válogatottságtól, érthetően frusztrálja őt. Bár ha én lennék Messi, már régen besokalltam volna, és lemondtam volna a válogatottságot.”

Korábbi argentin sajtóhírek szerint az idei Copa América után – a döntőben kikaptak Chilétől, és az össztűz a csapatkapitányra zúdult – Messi szünetelteti a válogatottságot. Ezt mintegy alátámasztandó, jelen állás szerint Messi nem lép pályára a válogatott következő mérkőzésén. Igaz, az csupán a Mexikó elleni felkészülési összecsapás lenne szeptember 8-án. Martino ezzel kapcsolatban annyit mondott: neki még nem szólt senki – a játékos, a szövetség és a Barcelona sem –, hogy a jövőben a felkészülési találkozókon nem számíthat a négyszeres aranylabdásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik