Sigér Dávid a Sepsi OSK-ban folytatja pályafutását

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.14. 11:31
null
Sigér Dávid Sepsiszentgyörgyre igazol (Fotó: Földi Imre)
Távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő Fehérvár FC-től és a román élvonalban érdekelt Sepsi OSK-ban folytatja pályafutását a 14-szeres magyar válogatott középpályás, Sigér Dávid.

A 33 éves Sigér sokáig szűkebb pátriájában, Hajdú-Bihar vármegyében játszott, s volt a Debrecen és a Létavértes játékosa is, de országos ismertséget talán a Balmazújváros játékosaként szerzett, s az ott nyújtott teljesítményének köszönhetően 2018-ban a Ferencvároshoz igazolt, mellyel hatszor lett magyar bajnok az NB I-ben, a Magyar Kupát pedig egyszer hódította el.

A középpályásnak viszont sérülések miatt is egyre kevesebb játéklehetőség jutott a rekordbajnoknál, s télen klubot váltott, a tavaszi szezont pedig Fehérváron töltötte, ahol hamar meghatározó játékossá vált, hiszen 14 mérkőzésen lépett pályára. Sigér azonban mégsem marad a csapatnál, ugyanis Diószegi László, a román élvonalban szereplő Sepsi OSK tulajdonosa közösségi oldalán közzétett – egyébként főként Stefanescu távozásának körülményeiről szóló – bejegyzésében bejelentette, hogy a 14-szeres magyar válogatott középpályás a szentgyörgyieknél folytatja pályafutását, ugyanis már aláírta szerződését.

A Sepsinek így ismét három magyar játékosa lesz, hiszen az idény végeztével Varga Roland távozott, de Kecskés Ákos és Varga Kevin továbbra is a klubot erősíti.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik