Vinícius és Morata összebalhézott a felkészülési meccs után

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.27. 16:54
Álvaro Morata és Vinícius Júnior lecserélésük után, a kispadnál szólalkozott össze egymással a Spanyolország–Brazília felkészülési meccsen (Fotó: Getty Images)
Feszült véget ért a Madridban rendezett Spanyolország–Brazília mérkőzés, ugyanis a dél-amerikaiak a hosszabbításban értékesített tizenegyessel mentették döntetlenre a meccset, ám Lucas Paquetá büntetője előtt és után a két kispadnál egymásnak feszült néhány játékos.

 

A mérkőzés hosszabbításában Dani Carvajal szabálytalankodott Galenóval szemben, ami miatt a portugál játékvezető, Antonio Nobre tizenegyest adott Brazíliának. Ekkor a brazil kispadnál és a kispad mögötti lelátórészen a brazil stáb tagjai ünnepelni kezdtek. Miután Lucas Paquetá két perccel az előzetesen jelzett ötperces hosszabbítás után értékesítette a büntetőt, a brazilok még jobban ünnepeltek.

Ahogy a felvételeken is látszik, Álvaro Moratáék először a brazil kispad mögötti lelátórészen helyet foglaló brazil stábtagokkal szólalkoztak össze, majd Vinícius Júnior is csatlakozott a kisebb balhéhoz, és gunyorosan üzengettek egymásnak Moratával, végül a Real Madrid támadóját a brazil stáb tagjai, az Atlético-csatárt pedig honfitársai fogták vissza, hogy ne fajuljon tettlegességig az eset.

Dorival Junior, a brazil válogatott nemrég kinevezett szövetségi kapitánya a felkészülési mérkőzés után úgy vélekedett, nem volt semmiféle agresszió, csupán abban a pillanatban izgatottak voltak a felek.

EB-FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Spanyolország–Brazília 3–3 (Rodri 12., 87. – mindkettőt 11-esből, Olmo 36., ill. Rodrygo 40., Endrick 50., Paquetá 90+6. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik