Niké Liga: gól nélküli döntetlent játszott a Kassa

Vágólapra másolva!
2024.02.17. 17:31
Egy ponttal gazdagodott a Kassa.
Címkék
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Niké Liga) 20. fordulójában az FC Kosice (Kassa) 0–0-s döntetlen játszott a Podbrezovával.

 

A hazaiak az esélyesebb Zólyombrézó ellen bátran kezdtek, a 12. percben David Gallovic jó helyzetben Ivan Rehák kapushoz lőtte a labdát. A félidő közepén ismét a vendégek kapusa játszotta a főszerepet. A másik oldalon nagy szerencséje volt a kassaiaknak, a kaputól tíz méterre álló Mark Assinor óriási helyzetben a lécet találta telibe. A szünet előtt Mahmudu Bajo sem tudta kihasználni a lehetőségét.

A fordulás után inkább a kassaiak voltak aktívabbak, de csak nagyon nehezen tudtak a kapu elé kerülni. A 72. percben a zólyombrézóiak megszerezhették volna a vezetést. A csereember Christophe Kabongo veszélyes lövést küldött a kapura, de Cristiano Figueiredo lábbal hárított. Az utolsó lehetőség Zyeri Jones előtt volt, de nem sikerült átemelnie a vendégek kapusát.

A kassaiak, akik maradtak a 10. helyen, ifj. Ján Kozák edző alatt először játszottak gól nélküli döntetlent.

NIKÉ LIGA
20. forduló
FC Kosice (Kassa)–Podbrezová (Zólyombrézó) 0–0
Az élcsoport: 1. Slovan Bratislava (19 meccs) 48 pont, 2. Zilina 39 (20), 3. Spartak Trnava 36 (19), …7. DAC 32 (19), …10. FC Kosice 13 (20)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik