Belgium: Bizonyos pillanatokban úgy éreztem, fel fogok robbanni – Lukaku

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.11. 17:44
null
Romelu Lukaku (Fotó: Getty Images)
A belga labdarúgó-válogatott edzőtáborában tartott sajtótájékoztatót, Romelu Lukaku, az olasz élvonalban szereplő AS Roma középcsatára, aki beszélt a számára mozgalmas nyári időszakról, amikor az Inter és Juventus is meg akarta szerezni, de végül a José Mourinho vezette fővárosiaknál kötött ki.

„Hogy féltem-e attól, hogy nyáron esetleg nem jönnek össze a dolgok? Nem, bőven elég ember van tisztában a képességeimmel. A helyzet csupán az, hogy sok kívülálló érzi a feladatának, hogy a nevemben beszéljen. A sajtóban rengeteg hülyeség jelent meg rólam” – idézi Romelu Lukakut a sporza.be.

„A legtöbben ebben a teremben ismernek engem. Ti tudjátok, hogy nem szeretek köntörfalazni. Idővel majd beszélek erről, azonban ha elmondanám, mi történt pontosan a nyár folyamán, mindenki sokkot kapna. Egyszer talán majd bővebben beszélek erről, ám a BL-döntőn nem voltam jelen fejben. (...) Bizonyos pillanatokban úgy éreztem, fel fogok robbanni. Öt éve lehet, hogy megtettem volna, most viszont már nem pazarolok energiát ilyen dolgokra. (...) A tárgyalások kezdetétől kezdve jól éreztem magam Rómában. Köszönettel tartozom Radja Nainggolannak, amiért összehozott a klubbal. Sokat mesélt nekem az AS Romáról és a szurkolókról, de természetesen José Mourinhóval is beszélgettem, mielőtt aláírtam volna” – fogalmazott Lukaku.

„Megtisztelve éreztem magam, hogy a szaúdiak rám gondoltak, az Al-Hilal a térség egyik legnagyobb klubja. Megértem, hogy más játékosok miért mennek oda. A szaúdi liga szerintem a legnagyobbak közé fog emelkedni, én ellenben úgy döntöttem, hogy Európában szeretnék maradni” – mondta a 30 éves labdarúgó a szaúdi klubok nyári érdeklődéséről.

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
7. FORDULÓ
F-CSOPORT
Október 13., péntek
18.00:
Észtország–Azerbajdzsán, Tallinn (Tv: Spíler2)
20.45: Ausztria–Belgium, Bécs

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik