Eredivisie: félbeszakadt az Ajax–Feyenoord rangadó – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.24. 20:47
null
A szurkolók pályára dobált pirotechnikai eszközei miatt félbeszakadt az Ajax–Feyenoord rangadó (Fotó: Getty Images)
A második félidő elején félbeszakadt a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 6. fordulójának rangadója, az Ajax és a Feyenoord mérkőzése, mert a rotterdamiak 3–0-s előnyénél a második félidő elején az amszterdami szurkolók pirotechnikai eszközöket dobáltak be a pályára.

 

A Klassiekeren a rotterdamiak a mexikói Santiago Giménez duplájával már a 18. percben 2–0-ra vezettek, majd az ő előkészítése után Igor Paixao a 37. percben tovább növelte a különbséget.

A pályán zajló eseményeket nehezen emésztették meg az Ajax-szurkolók, akik először az első félidő végén dobáltak a pályára pirotechnikai eszközöket, ezért tíz percre félbeszakadt a mérkőzés.

Bár úgy tűnt, folytatódhat a meccs, a második félidőben sem csillapodtak a kedélyek, ugyanis a hazai drukkerek ismét fáklyákat dobáltak a pályára, végül a Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB), a rendőrség és a klubok egyeztetése után az a döntés született, hogy a mérkőzést félbeszakítják.

A holland Voetbal International úgy tudja, hogy a KNVB hétfőn dönt az Ajax–Feyenoord mérkőzés sorsáról, azonban nem lesz könnyű új időpontot találni a zsúfolt versenynaptár miatt.

A VI azt írja, hogy – érthető módon – a Feyenoord vezetőedzője, Arne Slot azt preferálja, hogy a 0–3-as állást tekintsék végeredménynek.

A lap egy másik cikkében azt írta, hogy a Johan Cruijff Arena főbejáratát megrohamozták az ultrák, akik meg akarták akadályozni, hogy bárki távozzon.



FIGYELEM, FELKAVARÓ FELVÉTEL!

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik