Videó: Rashford és Fernandes Fodennel és Rice-szal edzett

Vágólapra másolva!
2023.08.01. 12:45
null
A dél-portugáliai luxuskategóriás edzőközpont, a The Campus (Fotó: The Campus/Fb)
Bár már a topligák csapatai elkezdték a felkészülést az új idényre, a labdarúgók már a rövidke nyári szünetben sem engedhetik meg maguknak, hogy egyáltalán ne tartsák karban magukat. A dél-portugáliai Quinta do Lagóban pedig található egy olyan edzőközpont, ahol sztárok sora klubra való tekintet nélkül edzhet együtt – írja a Világgazdaság.

 

A Portugália elit üdülőövezetében, a Ria Formosa Nemzeti Park területén található luxuskategóriás edzőközpontban, a The Campusban a hagyományos, nyaraláshoz szükséges létesítményeken túl van 18 lyukas golfpálya, lehet kerékpározni, padelezni, úszni és edzőtermet is használni – természetesen a labdarúgópályák mellett, így a legmagasabb színvonalú edzéslehetőséget kínálják a sportolóknak, akik egyéni és kiscsoportos edzéseket is végezhetnek, természetesen edzői segítséggel.

A Qiunta do Lago-i sportkomplexumban például együtt edzett a Manchester United két játékosa, Bruno Fernandes és Marcus Rashford a városi rivális City támadójával, Phil Fodennel és az Arsenal által megszerzett Declan Rice-szal, valamint az AC Milan sztárjával, Rafael Leaóval.



A Világgazdaság azt írja, a létesítmény összes pályájához tartozik jeges vizes merülőmedencével ellátott öltöző, és az egyik pálya egy Desso Grassmaster hybrid fantázianevű felület, amit a világ legjobb stadionjaiban is megtalálható természetes és műfűkeverék borít.

A létesítményt egyébként nemcsak élsportolók, hanem civilek is használhatják, a napijegy 49 euró (19 ezer forint), míg az éves bérlet 1950 euró (751 ezer forint).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik