Szaúd-Arábia: C. Ronaldo az oka, hogy ennyi sztár van itt – Neymar

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.08.18. 20:56
null
Neymar örül, hogy klasszisok ellen játszhat Szaúd-Arábiában (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Neymar Jr. a szaúdi Al-Hilalnál folytatja a pályafutását. A brazil klasszis véleménye szerint Cristiano Ronaldo az oka, hogy ennyi sztárfutballista igazolt a nyár során a Közel-Keletre. 

„Cristiano Ronaldo miatt igazolt ennyi sztárjátékos Szaúd-Arábiába. Mindenki őrültnek nézte, de igaza lett. A liga fejlődik” – nyilatkozta Neymar.

„Izgalmas lesz minőségi futballisták ellen pályára lépni, ez igencsak motivál engem. Nem sűrűn játszik az ember Ronaldo, Benzema vagy éppen Firmino ellen.Izgatott vagyok, hogy egy új kihívás vár rám a klubbal és a csapattársaimmal. Szeretnék minél több kupát nyerni az Al-Hilallal” – mondta a brazil klasszis.

Az új kihívások mellett azért valószínűleg az extrém szerződés is hozzásegítette Neymart ahhoz, hogy Szaúd-Arábiába költözzön – az Al-Hilal közel 100 millió eurót fizetett a Paris Saint-Germainnek a brazil szélsőért, a játékosnak pedig egy kétéves, évi nagyjából 200 milliós szerződést adott, ám ezen felül is olyan luxuscikkekkel látta el Neymart, amik még Szaúd-Arábiában sem számítanak hétköznapinak, sőt...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik