PL: több csapat is verseng a korábbi ferencvárosi támadóért

Vágólapra másolva!
2023.04.26. 14:03
null
Paintsil állítólag a nyáron távozhat (Fotó: Getty Images)
A 2017–18-as idényt a Ferencvárosnál töltő Joseph Paintsil brit sajtóhírek szerint több angol élvonalbeli csapat is szerződtetné a nyáron a belga Genk csapatától: a The Guardian úgy tudja, a Fulham, a Brentford és a Brighton is szívesen látná a(z elvileg) még mindig csak 25 éves ghánai szélsőt.

Úgy fest, szép lassan a belga bajnokságot is kinövi Joseph Paintsil, az alapszakaszt megnyerő KRC Genk ghánai támadója, aki a 2017–18-as idényben a Ferencvárosban szerepelt. A papírjai szerint még csak 25 éves Paintsil a jelenlegi idényben 14 gólja mellett 14 gólpasszt is kiosztott, s ezzel második helyen áll a kanadai táblázatán.

Paintsil remek teljesítményével több, a Premier League-ben szereplő csapat figyelmét is felhívta magára, s a The Guardian úgy tudja, az idény során a Brighton, a Fulham és a Brentford is több alkalommal küldött megfigyelőket a Genk mérkőzéseire, hogy feltérképezzék a hatszoros ghánai válogatott támadót.

A lap szerint a Transfermarkt által 9 millió euróra becsült értékű szélsőért ennél valamivel többet szeretne kapni a Genk, amely a szerződése szerint 2026 nyaráig megtarthatná Paintsilt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik