Labdarúgás: „Mi megtapsoltuk az angol válogatott bemelegítését is”

Vágólapra másolva!
2022.06.09. 15:50
null
Dzsudzsák Balázs számára példaértékű volt Fülöp Márton alázata (Fotó: Földi Imre)
A Fülöp Márton Alapítvány nyáron kapustábort, ősszel pedig labdarúgás-történeti vetélkedőt szervez – hangzott el az alapítvány csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyen részt vett Dzsudzsák Balázs is. 

A 108-szoros válogatott labdarúgó amellett, hogy megosztott egy régi történetet Fülöp Mártonról, kiemelte, olyan alázattal rendelkezett, amely példaértékű volt számára is.

A sajtótájékoztatón bemutatták azt a sporttörténeti vetélkedőt is, amely a Kőbányai Szent László Általános Iskola szervezésében valósul meg a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Magyar Sportújságírók Szövetsége támogatásával, s amelynek kérdéseit az 1930-as, 1950-es és 1980-as évek magyar futballemlékeiből állítják majd össze.

Erről a program vezetőjét, Menyhárt Sándort kérdeztük. Továbbá, szóba került az is, hogy az iskola testnevelés szakos diákja kint voltak a magyar–angol meccsen, amely természetesen sokáig téma volt a gyerekek között, s az élménybeszámolók során azt is kiemelték,„mi nagyon rendesen viselkedtünk, sportszerűek voltunk, megtapsoltuk az angol válogatott bemelegítését is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik