Videó: Rebrov ukrán zászlóval ünnepelte az al-Ainnal megnyert első trófeáját

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.05. 14:45
null
Szerhij Rebrov kisfiaival ünnepelt (Fotó: al-Ain, Twitter)
Szerhij Rebrov szerdán első trófeáját, az egyesült arab emírségekbeli Ligakupát nyerte meg az al-Ain vezetőedzőjeként. Az ukrán tréner az ünneplés közben hazája zászlaját lobogtatva köszönte meg a szurkolóknak a biztatást.

 

A Szerhij Rebrov irányította al-Ain – amelyhez a Ferencvárost elhagyva 2021 nyarán csatlakozott – a 2–2-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel 5–4-re legyőzte az Sabab al-Ahli Dubait, így megnyerte a Ligakupát.

A jelenleg futó idény során egymást követő hét alkalommal is a hónap edzőjének választott Rebrov valószínűleg nem az utolsó trófeáját húzta be a csapatával, hiszen az al-Ain 7 ponttal vezeti a bajnokságot.

A sikerek ellenére kérdéses az ukrán vezetőedző jövője, hiszen szerződése a nyáron lejár az Egyesült Arab Emírségekben, s márciusban azt mondta, hogy az évad végeztével visszatér az oroszok által megszállt hazájába, hogy harcoljon.

A 47 éves szakember az FTC-vel többek közt sorozatban három NB I-es bajnoki címet szerzett, valamint bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe a 2020–2021-es idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik