PL: a balhé miatt 10 év után kirúgták Cristiano Ronaldót

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2022.04.12. 17:20
Nagy valószínűséggel már mindenki hallott Cristiano Ronaldo balhéjáról, mikor az Evertontól elszenvedett vereség után a Manchester United portugál klasszisa kiütötte egy szurkolófiú kezéből a telefont. A fiú édesanyja azóta óriási ügyet csinált az esetből, aminek most megvan az első nagyobb következménye.

Az eset után Cristiano Ronaldo azonnal elnézést kért, igaz, a telefonjától megfosztott fiú édesanyja szerint nem a legjobb módon.igaz, a telefonjától megfosztott fiú édesanyja szerint nem a legjobb módon.

Az eset megosztotta persze a rajongókat, sokak szerint az édesanya csak pénzt szeretne keresni ezzel a nem hétköznapi szituációval, mások szerint a motivációtól függetlenül valóban elfogadhatatlan volt Cristiano Ronaldo viselkedése. (A videót az esetről IDE KATTINTVA nézheti meg!)

Cristiano Ronaldót 10 év után kirúgta a gyermekeket védő szervezet (Fotó: Getty Images)
Cristiano Ronaldót 10 év után kirúgta a gyermekeket védő szervezet (Fotó: Getty Images)

Egy biztos: most itt az első nagyobb következménye az ügynek, a gyermekeket segítő „Save the Children” nevezetű szervezet ugyanis közölte, ezek után a jövőben nem kívánják folytatni a közös munkát Cristiano Ronaldóval.

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a szervezet úgy indokolt, legfontosabb küldetésének a gyermekek biztonságát érzik, az eset pedig súlyosan sérti a hitvallásukat.

A Manchester United portugál klasszisa 10 éven át dolgozott együtt a jótékonysági szervezettel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik